התרגשות גדולה נרשמה אמש (שבת) בהפועל באר שבע, עם שחרורו של אוהד הקבוצה יאיר הורן, שביקש עם שובו לטוס מעל טרנר.
"עמוס, אחיו של יאיר, שלח לי הודעה שהם רוצים שהמסוק יטוס מעל טרנר", סיפרה הבוקר בעלי הקבוצה אלונה ברקת בתכנית הרדיו של אודי סגל וענת דוידוב ב-103FM. "אנחנו מלווים את משפחת הורן מה-7 לאוקטובר, וזה היה כל כך מרגש לראות אותו עומד על הרגליים. הם מחוברים מאוד מאוד למועדון, ואני מקווה שכולם יחזרו כמה שיותר מהר הביתה".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
ברקת הוסיפה וסיפרה: "המועדון שלנו מהיום שאנחנו שם חרט על דגלו חיבור לקהילה, וגם אנחנו כמועדון וגם האוהדים שלנו עשו כל כך הרבה פעולות. הדרום חטף מכה נוראית ב-7 באוקטובר, איבדנו הרבה אוהדים וכל משחק אנחנו עושים טקס וציינים אותם. הם חלק מאיתנו, החטופים הם הילדים של כולנו וכל אחד מרגיש את זה יום יום שעה שעה".


