שחרור החטופים ריגש היום (שבת) את כל המדינה ואת הפוקוס מבחינת עולם הכדורגל תפס יאיר הורן, שורד השבי שידוע כאוהד הפועל באר שבע וביקש עם שובו לטוס מעל טרנר. הורן, שנחטף מקיבוץ ניר עוז יחד עם אחיו איתן שעדיין נמצא בידי ארגון הטרור, זכה לחדר מקושט באדום בבית החולים איכילוב והמועדון האהוב עליו ערך טקס לכבודו והעניק לו ולאחיו מנוי לכל החיים.
הורן ירד מהמסוק עם חולצת הפועל באר שבע ושמו של אליניב ברדה עליה. ברדה, הסמל של המועדון וכיום מאמן הפועל תל אביב, אמר בתגובה: "התרגשתי מאוד לראות את יאיר הורן חוזר הביתה ומתאחד עם משפחתו, אלה רגעים שהנשימה נעתקת והכול לפתע מקבל פרופורציות. אנחנו נמצאים בתקופה מורכבת, בסערת רגשות שמלווה אותנו, מעברים מהירים מעצב לשמחה, והיום זה היה יום שמח לעם ישראל וכמובן למשפחת הורן וקהילת ניר עוז".
התקציר המלא: הפועל באר שבע הביסה 0:4 את עירוני טבריה
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
ברדה המשיך: "אני יודע מה המשמעות של הכדורגל עבור אנשים, אבל בכל פעם שאני נתקל בסיפורים כמו היום, כשאדם שהיה כמעט 500 ימים בשבי, חוזר הביתה ורוצה קודם כל לראות את האצטדיון שעבורו הוא כמו בית שני, זה גורם לי להבין עד כמה יש לנו זכות גדולה להעניק אושר וגאווה לאנשים רבים. אני שמח לראות את יאיר חוזר לביתו ומקווה לפגוש אותו בקרוב. מכאן אני רוצה לייחל לשובו במהרה של אחיו איתן וכמובן של כל החטופים והחטופות לביתם במהרה".
אלונה ברקת בסיום המשחק: "כל היום הזה היה מרגש מאד ואמוציונלי עבור כולנו. מאז ה-7/10 אנחנו מלווים משפחות שכולות, לוחמים ואת משפחות החטופים. זכינו לשחרור אוהדינו החטופים בתחילת הלחימה והיום צפינו כולנו ביאיר המרגש ומלא תעצומות הנפש חוזר הביתה. בכיתי בכל הדרך לטרנר עם התמונות הללו. זכות גדולה להיות חלק מקהילת הפועל באר שבע, שנותנת כוח לכל כך הרבה אנשים וגם ליאיר, שביקש לעבור מעל טרנר, הבית של משפחת הפועל באר שבע. אנחנו מצפים ומחייחלים לשובם המהיר של איתן ושל כל אחינו בשבי. עכשיו זה הזמן של יאיר עם המשפחה, וכשיגיע הרגע הנכון נפגוש אותו גם אנחנו בחיבק גדול ואוהב".