וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"מנצ'סטר יונייטד כבר לא קבוצה גדולה, היא מיליון ק"מ משם"

מלך שערי הפרמיירליג בכל הזמנים, אלן שירר, לא חסך בביקורת על "מצבם הגרוע אי פעם" של השדים האדומים: "זה ימשיך ויהיה רע יותר"

תיקתקנו, 14.2/ספורט1

רגע לפני המשחק שלה נגד טוטנהאם ביום ראשון (18:30, ספורט1), מנצ'סטר יונייטד מקבלת ביקורת נוקבת מאגדת הפרמיירליג ומלך שערי הליגה בכל הזמנים. אלן שירר סיפר בריאיון באנגליה כי הוא חושב שמצבה של מנצ'סטר יונייטד מעולם לא היה גרוע יותר, והפנה אצבע מאשימה לראשי המועדון.

"אם תקשיבו למה שרובן אמורים אמר - זה שהם הקבוצה הגרועה ביותר בתולדות המועדון. אני יודע שהוא אולי ישיר באכזריות שלו, אבל אולי גם עדיף לו לא להגיד דברים כאלה, זה לא נותן אמון בו או במועדון", אמר שירר. "לא צריך להיות גאן כדי להיות שהמצב ממש גרוע שם. זה ימשיך להיות רע עבור יונייטד, גם במונחים של הוצאות והכנסות הם במצב לא טוב ואני לא יודע מה הם יעשו. המציאות היא, למרות שזאת מנצ'סטר יונייטד הגדולה, שזאת בעצם כבר לא קבוצת כדורגל כל כך ענקית. גדלנו על מנצ'סטר יונייטד אחת, ועכשיו היא אחרת וכנראה שעוד זמן רב לא תהיה שם. הם במרחק מיליון קילומטרים משם".

שחקן ניוקאסל בעבר אלן שירר. GettyImages
אגדת הפרמיירליג לא מרחם על מנצ'סטר יונייטד. אלן שירר/GettyImages

יונייטד נמצאת העונה במקום ה-13 בטבלת הפרמיירליג עם 11 הפסדים לעומת 8 ניצחונות בלבד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully