מכבי נתניה, שנמצאת חזק בתמונת הפלייאוף העליון, תצא בשבת (17:30, ספורט4) למשחק חוץ נגד מכבי פתח תקוה. נתניה בכושר מצוין בשבועות האחרונים, עם שמונה ניצחונות בעשרת משחקי הליגה האחרונים. "אנחנו מסתכלים על הטבלה ורואים שכל משחק עכשיו סופר משמעותי", אמר המאמן יוסי אבוקסיס. "נותרו לנו ארבעה משחקים, הקרב על שני מקומות בפלייאוף צמוד, ואנחנו רוצים להיות שם. זה משחק חשוב, צריכים לבוא מוכנים. במשחק האחרון היינו פחות טובים, אבל מחויבים וממושמעים, ובסופו של דבר ניצחנו. צריך להמשיך קדימה".
למכבי פתח תקוה יש מטרות וגם לנו", הוסיף אבוקסיס. "זה משחק קשה, אבל אנחנו רוצים לקחת את הנקודות".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
המגן רותם קלר, שנמצא בכושר מצוין והפך לאחד השחקנים היציבים בנתניה, הוסיף: "אני מרגיש טוב, במומנטום חיובי ושמח שהולך טוב גם לקבוצה. בעזרת השם ננצח גם בשבת. כמו לכל משחק, הצוות המקצועי יכין אותנו עם וידאו ונתכונן באימונים. הקהל הוא השחקן ה-12, מרגישים אותו בכל רגע, הוא דוחף אותנו קדימה".