דור תורג'מן שוב נמצא בשבועות האחרונים במרכז העניינים. חלוץ מכבי תל אביב שפתח את העונה בסערה אמנם נמצא בעיצומה של תקופה פחות טובה, אבל השער שכבש בפנדל מול מכבי חיפה, ובעיקר החגיגה אחריו שהיה מי שתפס אותה כמתריסה - החזירה אותו לכותרות.
אם תהיתם, תורג'מן לא מתחרט - בטח לא אחרי שצפה בג'וד בלינגהאם חוגג בחופשיות מול יציע שלם של אוהדי מנצ'סטר סיטי אחרי שכבש שער ניצחון דרמטי לזכות ריאל מדריד.
"אין לי על מה להתחרט. זו לא פעם ראשונה ולא שנייה שאני חוגג ככה. גם אם הייתי כובש במשחק האחרון, הייתי חוגג ככה", אמר תורג'מן במסיבת עיתונאים לקראת המשחק מול בני סכנין ביום ראשון. "ראינו גם דוגמאות דומות מהעולם, במשחקים קצת יותר גדולים מהליגה שלנו, אז אני חושב שאין לי על מה להתנצל".
תורג'מן התייחס גם לסוגיית הכרטיסים הצהובים שהוא מרבה לספוג העונה: "אם זה לא שופט אחד שנותן לי צהובים, כנראה שאני צריך לשנות משהו בהתנהגות שלי. אני מגיב ביותר מדי אמוציונליות ודיברנו גם בתוך המועדון שאני צריך לשפר את זה".
על בני סכנין: "סכנין תמיד קבוצה קשה שתמיד נלחמת ויודעת לשחק. במשחק הקודם באנו מהדקה הראשונה חזקים וערוכים. זה נגמר איך שזה נגמר, וצריך ליישם את זה גם עכשיו".
על הסטטיסטיקה שלו: "אנחנו עובדים באימונים על לייצר כמה שיותר מצבים, לי או לשחקנים אחרים. אני לא מגיע למספיק מצבים, זה ברור".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
עוד במכבי תל אביב: עשרות אוהדי הקבוצה אשר נתפסו מעבירים ו/או מוכרים כרטיסים למשחק הליגה נגד בית"ר ירושלים על אף האיסור ובניגוד לדין, קיבלו הבוקר מכתבים המודיעים להם כי לא תורשה כניסתם למשחק הבית הבא נגד בית"ר. במכתב נכתב, בין היתר, כי המועדון מצפה מאוהדיו לשיתוף פעולה מלא למען הצלחתה של הקבוצה במגרש ומחוצה לו, קל וחומר בנושאים מסוג אלו אשר עלולים לגרום לעימותים או פגיעות בגוף ובנפש ולנזקים עצומים למועדון. המועדון הדגיש בפני אותם אוהדים כי בפעם הבא יוטלו עליהם סנקציות חמורות יותר.


