וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עונת המרתונים כבר כאן - דקטלון משיקה קולקציה חדשה

גם לריצה צריך מוצרים חכמים

נעלי ריצה קלות  499 שקל. דקטלון,
נעלי ריצה קלות 499 שקל/דקטלון

דקטלון, מותג בינלאומי מוביל במתן פתרונות ספורט לכל הרמות, מציג קולקציה ייחודית של מוצרי ריצה חדשניים לרצים המקצועיים. לאורך השנים, דקטלון מזוהה עם אביזרי ספורט וכושר שמשלבים פונקציונליות גבוהה, עיצוב חדשני ומחירים נגישים לכל כיס. המאפיינים הללו באים לידי ביטוי גם בקולקציית הריצה של דקטלון.

כדי ללמוד את הצרכים האמיתיים של הרצים בזמן האימונים והמרוצים, מותג הריצה המקצועי של דקטלון, Kiprun, משתף פעולה עם הספורטאים המקצועיים לאורך כל תהליך העיצוב והפיתוח של המוצרים. בנוסף, כל מוצרי הריצה של המותג עוברים בדיקות קפדניות בתנאי שימוש אמיתיים כדי להבטיח איכות, נוחות וביצועים מיטביים. כך למשל, עוד לפני שהלקוח הסופי הספיק לנעול אותן, נעלי הריצה של Kiprun כבר עברו אלפי קילומטרים של ריצות, החל מ-10 ק"מ ועד למרתונים מלאים.

קולקציית הריצה כוללת מגוון רחב של מוצרים ואביזרים טכניים המתאימים במיוחד לרצים המקצועיים: פריטי לבוש חכמים, כמו טייץ מחמם וחולצות מנדפות זיעה, כובעים ייעודיים לריצה, אביזרים פונקציונליים לנשיאת חפצים בעת הריצה, כגון פאוצ'ים וחגורות מותניים, שעוני ריצה מקצועיים, וכמובן - נעלי ריצה שיוצרו בעזרת טכנולוגיות מתקדמות במטרה לשפר ביצועים ולהגביר נוחות בעת ריצה למרחקים השונים.

את כל המוצרים שלמטה, כמו גם רבים אחרים, ניתן להשיג בכל 11 חנויות של דקטלון בפריסה הארצית, באתר www.decathlon.co.il ובאפליקציית הקניות.

טייץ ריצה לגברים, 149 שקל. דקטלון, חברת חשמל
טייץ ריצה לגברים, 149 שקל/חברת חשמל, דקטלון
  • Kiprun KS900 LIGHT נעלי ריצה לגברים ונשים - 499 שקל - נעלי ריצה קלות שיוצרו בטכנולוגיית MFOAM - ריפוד לבלימת זעזועים משופרת המסייעת בהפחתת פציעות במהלך ריצות ארוכות. הסולייה של הנעליים עשויה מגומי בהרכב חדש לאחיזה מיטבית גם במשטחים הרטובים.
  • חולצת ריצה לגברים עם שרוול ארוך - 129 שקל - חולצה ללא תפרים מבד טכני, המסייע בשמירת חום, הפחתת חיכוכים ומניעת גירויים בעור. בזכות אזורי אוורור במקומות הנכונים, נידוף הזיעה מתבצע ביעילות מרבית, מה שמסייע לשמור על תחושת יובש ונוחות לכל אורך הריצה.
  • טייץ ריצה לגברים - 149 שקל - הטייץ עשוי מבד שומר חום שמנדף זיעה ומתייבש במהירות. הוא מונע גירויים ומספק חופש תנועה אידיאלי. הטייץ מצויד בשלושה כיסים פונקציונליים: כיס אחורי עם רוכסן לאחסון הסמארטפון בזמן הריצה, ושני כיסי צד מרווחים לאחסון אוזניות, מפתחות, כרטיס אשראי ועוד.
  • שעון עצר לריצה - 129 שקל - שעון ריצה עמיד במים הכולל פונקציות אימון מתקדמות בהתאמה אישית, כמו תכנון אימון אינטרוולי, התראות, אזור זמן כפול, פיצול טיימרים, ועוד. בעל מעטפת פלדה וזכוכית מינרלית, מה שהופך את השעון לעמיד מפני שריטות וזעזועים.
  • חגורת מותניים לריצה יוניסקס - 39 שקל - חגורת ריצה מעוצבת לגברים ולנשים עם שני תאים מרווחים לנשיאה נוחה של טלפון, מפתחות, אוזניות וחפצים אישיים אחרים בזמן הריצה. טבעת ההידוק המצורפת מונעת מהחגורה לקפוץ בזמן הריצה. ניתן ללבוש מקדימה וגם מאחורה.
  • כובע מצחייה לריצה יוניסקס - 59 שקל - כובע אופנתי וקל משקל לגברים ולנשים, מנדף לחות ומתייבש במהירות - תחושת רעננות לאורך כל האימון. רצועת הכוונון האחורית מבטיחה התאמה מושלמת לכל גודל ראש. עיצוב קומפקטי - הכובע מתקפל בקלות ונכנס לכל כיס.
  • עוד באותו נושא:
  • דקטלון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    2
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully