וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רונאלדו ואל-נאסר סיכמו: פרט חדש על הארכת החוזה הצפויה

בסעודיה ובאיטליה יישרו קו בדיווחים: ההסכם החדש של כריסטיאנו יכלול אופציה להמשיך עד 2027. יגיע ל-1,000 שערים?

תקציר: רונאלדו כבש צמד במדי אל נאסר ב-0:4 בליגת האלופות של אסיה מול אל וואסל/ספורט1

כבר בחודש שעבר נכתב בפורטוגל שכריסטיאנו רונאלדו צפוי להאריך את חוזהו באל-נאסר עד סוף יוני 2026, אך כעת נטען בערב הסעודית ובאיטליה שההסכם החדש יכלול אופציה לעונה נוספת.

לפי הדיווח ב"אל-ריאדיה", הנהלת אל-נאסר והחלוץ סיכמו שלקראת סוף החוזה, הצדדים ידונו באפשרות להפעיל את האופציה שתשאיר את רונאלדו בקבוצה עד 2027.

פרטי השכר לא פורסמו, אולם ב-"A BOLA" העריכו כי תנאי החוזה יישארו דומים להסכם הנוכחי, המוערך בכ-200 מיליון יורו לעונה, סכום שעשוי לעלות בהתאם לבונוסים וזכויות מסחריות.

משמעות החוזה היא ש-CR7 ימשיך לשחק לפחות עד מונדיאל 2026, טורניר שרונאלדו סימן כמטרה האחרונה בקריירה שלו מתוך תקווה להשלים את אוסף התארים הנוצץ שלו עם הגביע העולמי.

כריסטיאנו רונאלדו, אל נאסר. רויטרס
כריסטיאנו רונאלדו, אל נאסר/רויטרס

כריסטיאנו מקווה שהחוזה החדש יספק לו את ההזדמנות להגדיל את מאזנו ולהפוך לשחקן הראשון שמגיע ל-1,000 שערים בכדורגל המקצועני. כיום הפורטוגלי עומד על 924 כיבושים בקריירה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully