אחרי שמחצה אותה 1:7 בליגה, ברצלונה שוב לא ריחמה על ולנסיה ואמש (חמישי) הביסה אותה 0:5, בדרך לחצי גמר הגביע בספרד. פראן טורס נצץ עם שלושער מול האקסית כשרוברט לבנדובסקי על הספסל, ובספרד התמוגגו: "הוא כבר לא סתם עוד אלטרנטיבה לעמדה 9, חובה לשקול את המועמדות שלו".
"אני שמח מאוד בשביל הקבוצה", אמר האנזי פליק בסיום. "יצרנו הרבה מצבים וגם ניצלנו אותם. זה הסגנון שאני רואה - רעב ללכת על הגול הבא בכל פעם מחדש. כשאנחנו משחקים בקצב הזה, עם הצעירים האלה, אנחנו תמיד מחפשים להבקיע עוד ועוד שערים".
פליק הוסיף והחמיא לגיבור הערב ולמספר שחקנים נוספים: "אני שמח מאוד בשביל פראן, זה מלהיב שהוא חזר מפציעה והוא מראה את האיכויות שלו כחלוץ. פדרי שחקן מדהים, הוא מהטובים בעולם מהעמדה שלו. אני מקווה שימשיך כך. שצ'סני יציב עבורנו, הוא עושה את העבודה שלו ויש לו אופי טוב".