וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כולם נגד ריאל מדריד: בכדורגל הספרדי דורשים עונש לבלאנקוס

הקבוצות, הליגה וההתאחדות מאסו בהאשמות ובהפעלת הלחץ הבלתי פוסקים מצד הבלאנקוס על השופטים: "הם לא מעוניינים בשוויון"

תקציר גביע ספרדי: לגאנס - ריאל מדריד 3:2/ספורט1

חלק גדול מהמועדונים התאחדו עם הנהלת לה ליגה וההתאחדות לכדורגל בספרד נגד ריאל מדריד, כאשר דרשו באסיפה שהתקיימה היום (חמישי) כי יוטל עונש על הבלאנקוס בגין ההאשמות והלחצים שמועדון הפאר מפעיל על השופטים. ההצעה זכתה לתמיכה רחבה ואף אחד מהנציגים שנכחו בפגישה לא התנגד לה.

"לא רק שריאל מדריד מפגינה חוסר כבוד כלפי שאר המועדונים וכלפי השופטים, אלא היא גם מראה שהיא לא מעוניינת בשוויון בליגה", ציין אחד המשתתפים בכינוס. לפי דיווח ב-Relevo, גורמים בליגה הספרדית רואים בהתנהלות האלופה ניסיון השפעה שאסור לקבל, לא על ידי איגוד השופטים ולא על ידי הקבוצות המתחרות נגד הבלאנקוס במפעלים השונים.

נשיא ריאל מדריד פלורנטינו פרס. Mateusz Slodkowski, GettyImages
נשיא ריאל מדריד פלורנטינו פרס/GettyImages, Mateusz Slodkowski

חשוב לציין כי לריאל מדריד לא היה נציג באסיפה המדוברת, למרות שמטעמה אישרו מראש את נוכחותם. ההיעדרות רק חיזקה את הביקורת מצד המועדונים האחרים, שמחו על כך שוועדת השופטים לא הגיבה להאשמות מצד נשיא ריאל פלורנטינו פרס אחרי משחק ההפסד בידי אספניול השבוע.

בהודעת הבלאנקוס לאחר ה-1:0 בשבת הוטל ספק במקצועיות השופטים. בנוסף, בערוץ הרשמי של המועדון טוענים באופן בלתי פוסק כי ריאל מדריד מקופחת מטעויות שיפוט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully