לסיבוב השני של עונת 2024/25 נותרו חמישה מחזורים, שבהם בית"ר ירושלים תנסה לצבור כמה שיותר נקודות כדי להגיע לפלייאוף העליון כשהיא עדיין בתוך מרוץ האליפות. בשבת (17:30, ספורט4) היא תארח את נועלת הטבלה, הפועל חדרה, במטרה לחזור למסלול הניצחונות, אחרי ה-1:1 אצל מכבי תל אביב שבו פספסה הזדמנות גדולה לנצח כאשר ירדן שועה החמיץ פנדל בתוספת הזמן.
המאמן ברק יצחקי ערך היום מסיבת העיתונאים לקראת חדרה, ואמר: "זה סוג משחקים שאנחנו לפעמים מתקשים בהם. אנחנו משחקים מול קבוצה שנלחמת על החיים שלה ותנסה להפריע לסגנון המשחק שלנו, תעשה את המשחק כמה שיותר קשה. נצטרך להביא אנרגיות ואת הדברים הטובים מהמשחק האחרון".
על חלון ההעברות שנסגר: "זה הסגל שיש לנו, הוא הוכיח שהוא יודע לעשות דברים טובים ונצטרך להמשיך עם זה עד הסוף. לא חושב שזה נכון להתייחס למי שלא הגיע. נצטרך לעשות את הטוב ביותר עד סוף העונה. אני לא רוצה להישמע מתלונן. אני שמח עם הסגל שיש. היה קשה גם אם היו מגיעים עוד שחקנים".
המאמן, שהתייחס ביום שני האחרון לאפשרות שיאמן את מכבי תל אביב בעתיד, דיבר על כך היום: "לא קראתי שיש סערה בנושא, לא מבין על מה המהומה. אין מה להתייחס לזה בכלל. מאוד טוב לי בבית"ר ירושלים, אני שמח על ההתפתחות שלי ושל הקבוצה, ברור שאשמח להישאר פה".
הספסול של זוהר זסנו: "אני סומך על כל השחקנים שלי, יש כאלה שנמצאים בתקופות פחות טובות ואם יושבים משחק-שניים על הספסל, זה יכול לעזור להם. יש לנו מגן טבעי, יכול להיות שאשתמש באופציות אחרות. לא נשכח את זוהר בגלל תקופה של שבועיים פחות טובים, הוא היה מאוד משמעותי בתקופת ההישרדות של הקבוצה בליגה בעונה שעברה. אסור לשכוח את הדברים הטובים, ננתח באימון ונראה מה נחליט לקראת המשחק".
אבישי כהן: "זה נכון שרצינו אותו, לא הסתרנו את זה ודיברנו עם מכבי תל אביב מספר פעמים. בסוף יש לו חוזה שם, יש להם את השיקולים שלהם ואני לא יכול להיכנס להם לראש. אולי יש דברים שאנחנו לא יודעים. הוא צריך לכבד את החוזה, אני לא יכול לבוא אליהם בטענות".
חוסר היציבות: "כשהגענו לפיקים גבוהים במהלך העונה, נגד קבוצות הצמרת, לאחר מכן התפקשש לנו מול קבוצות אחרות. אם נדע לשפר את זה ולהגיע מוכנים מנטלית, נעשה עוד קפיצת מדרגה לדברים אחרים שנחשוב עליהם בעתיד - אם וכאשר".
החמצת הפנדל של שועה: "אמרתי לו אחרי המשחק שהוא נתן לקבוצה כל כך הרבה רגעים יפים, נקודות, שערים מכריעים. זה יכול לקרות לכל שחקן, קרה ליותר גדולים מירדן שועה. כמי שמכיר אותו כמעט שנה, אני לא חושב שזה יפגע אפילו בחצי אחוז מהביטחון שלו, אין לי ספק מי יבעט אם יהיה פנדל במשחק הבא".
העתיד של שועה: "יש לו חוזה לעונה הבאה, אלה נושאים שצריך לדבר עליהם עם אלמוג כהן, כפיר אדרי וברק אברמוב. כל אחד יכול להמליץ לו מה שהוא רוצה, אבל בסוף יש לו מחשבות משלו. הוא בוגר, עבר הרבה דברים מאז שהגיע לפה ובסוף הוא יקבל את ההחלטה הכי טובה. אני בתור מאמן תמיד אשמח שיהיה לי שחקן כמו ירדן שועה".
הבעיות בהגנה: "היו דיבורים רבים על משחק ההגנה, שנוצרו אחרי המשחקים נגד מכבי נתניה ובני ריינה. זה לא צריך לקרות גם בעשרה שחקנים, אבל יש דברים שלא בשליטתך לפעמים. ההגנה שלנו השתפרה כי הבנו שאנחנו צריכים להיות יותר אמיצים. כשאתה סופג הרבה, יש איזשהו חוסר ביטחון ואתה רוצה לסגת יותר. אבל הסברתי לשחקנים שאם נברח אחורה, נמשיך לספוג. אנחנו צריכים לתקן דברים, עד עכשיו זה נראה די טוב ואני מקווה שזה ימשיך ככה".
המחווה להשבת משפחת ביבס מהשבי: "ידעתי עליה יום לפני, מאוד התרגשתי. כשקיבלנו את האישור מהשופט על הצבע, ראיתי את החולצה ובכלל התרגשתי. מתחילת המלחמה, המועדון עושה דברים מדהימים. זו מחווה מאוד יפה ואני מקווה שכל החטופים יחזרו הביתה ונחזור לחיות את החיים שלנו כשכולם ביחד ומאוחדים".