באיירן מינכן ידועה בגרמניה ככזו שלא מכניסה סעיפי שחרור לחוזים של השחקנים שלה, אבל ב"בילד" חושפים שיש (לפחות) שחקן אחד שהיה לו כזה: הארי קיין.
במהלך המו"מ על המעבר לבאיירן מינכן בקיץ 2023, קיין התעקש על סעיף שחרור וקיבל את מבוקשו. החלוץ רצה סעיף במקרה שירצה לחזור לאנגליה, שם שבירת שיא הכיבושים בפרמיירליג נותרה משימה אטרקטיבית עבורו. עם זאת, בכל הנוגע למעבר אפשרי בקיץ 2025, סעיף השחרור כבר פג. המועד האחרון לממש אותו היה בינואר - והוא היה בגובה של כ-80 מיליון יורו. סעיף השחרור יהיה תקף שוב בינואר 2026, ויעמוד אז על כ-65 מיליון יורו (חוזהו הנוכחי של קיין מסתיים בקיץ 2027).
צריך לציין שקיין לא שקל לעבור קבוצה ולנסות לעבור לפרמיירליג בינואר. הוא מרוצה במינכן הן מבחינה המקצועית והן מבחינה אישית-משפחתית.
המו"מ נוהל על ידי יאן-כריסטיאן דרסן והכללת הסעיף אושרה על ידי מה שנקרא "ועדת ההעברות" באותו זמן, בהשתתפות הרברט היינר, אולי הנס וקארל-היינץ רומניגה. רצונו של קיין לכלול סעיף שחרור נחשב ל"הוגן" על ידי כל הצדדים באותה תקופה.
בלי קשר לסעיף השחרור, קיין לא הופך לצעיר יותר ובאיירן מינכן כמובן מתכננת כל הזמן כמה שנים קדימה. במועדון סימנו שני חלוצים שעשויים להגיע בקיץ 2026, אם הם עדיין יהיו בשוק: בנימין ששקו מר.ב. לייפציג ו-ויקטור גיוקרש מספורטינג ליסבון.