על אף סימני השאלה בנוגע לחיבור ביניהם, למרות ההנחה שלוקה דונצ'יץ' הגיע ללייקרס בתור יורשו לטווח הארוך ואפילו שהוא לא עודכן מראש על המהלך המפתיע, לברון ג'יימס מנסה לקבל בברכה את חברו החדש לקבוצה, ושולח מסר לכל מי שתוהה האם הוא רואה בכך עלבון אישי.
"מה הבעיה בזה?", אמר ג'יימס הבוקר, בתום הניצחון 97:122 על הקליפרס, כשנשאל מה דעתו על כך שהלייקרס עשו את המהלך עם מחשבה על השנים הבאות. "אם היו לי חששות, הייתי משתמש בסעיף שיש לי בחוזה ועף מפה", הוסיף ג'יימס, שכיכב עם 26 נקודות, 9 אסיסטים ו-8 ריבאונדים, ונראה מצוין במשחקים האחרונים. כהרגלו בקודש, לברון השאיר את כל האופציות פתוחות, עם נאום פאסיב-אגרסיב כמיטב המסורת. "אני כאן, לפחות כרגע, מחויב ללייקרס. אני כאן כדי לעזור ללוקה להשתלב כמה שיותר בקלות, וכמה שיותר מהר. בתור המנהיג של הקבוצה, בתור אחד הקפטנים, התפקיד שלי הוא לדאוג שההשתלבות שלו תהיה כמה שיותר חלקה".
לברון ממשיך לטעון שלא ידע דבר מראש, למרות גרסאות סותרות בתקשורת האמריקאית (מצד אחד יש מי שדיווח שהוא התבשר על כך לראשונה בארוחה משפחתית, מנגד צצו דיווחים שונים על כך שסוכנו ומקורבו ריץ' פול עודכן ימים ספורים לאחר שההצעה מדאלאס הונחה על השולחן). "בהתחלה הייתי בטוח שזה פייק, שזו הונאה. אבל אז AD התקשר אליי, שוחחתי איתו במשך זמן מה, ועדיין זה לא הרגיש אמיתי - עד שראיתי את לוקה היום לצידי. פתאום זה היכה בי, והבנתי שזה אמיתי. למען האמת, זה עדיין מרגיש קצת סוריאליסטי", אמר לברון, שהודה ש"קשה להיפרד מ-AD, שהיה עבורי כמו אח בשנים האחרונות".
מצד שני, עם דונצ'יץ' הוא יודע שהעתיד של הלייקרס ורוד, ושהקבוצה בידיים טובות גם בהווה. "לוקה שחקן גדול, והוא רק בן 25. בשנים האחרונות הוא הפייבוריט שלי ב-NBA. הוא עוד לא הגיע לשיא שלו, אבל כבר סיפק לעשות דברים מדהימים בליגה. אני שמח שהוא כאן, ולוס אנג'לס שמחה שהוא כאן".