תוכנית הפאנל של וואלה+, דריבל, התכנסה עם לירון שרון, סהר אלימלך, סילבי ז'אן ואורח מיוחד - המאמן מנחם קורצקי, לדון על המשחק המרתק אתמול (שני) בבלומפילד בין מכבי תל אביב לבית"ר ירושלים, שהסתיים בתיקו 1:1. הפאנל לא חסך ביקורת מהמאמן הסרבי של הצהובים, ז'ארקו לאזטיץ', שביקש מהקהל להיות יותר סבלני ולא להלחיץ את השוערים.
סילבי כינתה את המאמן "מורה להתעמלות", וסהר אלימלך פנה אליו ישירות: "ז'ארקו, הגעת לישראל. מכבי תל אביב היא לא באצ'קה טופולה. יכול להיות שמקום שני-שלישי בסרביה זה הצלחה, אבל בישראל זה כישלון. הלחץ של האוהדים הוא מובן ותמיד היה קיים במכבי תל אביב. אם אתה לא יכול להתמודד עם זה - אולי אתה לא מספיק טוב למכבי תל אביב".
וגם: ניתוח החודש הראשון של אצילי בבית"ר, סיכום חלון ההעברות, ההתקפה של באר שבע, הפועל תל אביב וברדה רוצים לחזור לליגת העל והשאלון של לירון - מנחם קורצקי עונה על הכל.
רוצים לראות עוד פרקים ותכניות של וואלה+? הורידו ללא עלות את אפליקציית וואלה + לטלוויזיה החכמה שלכם, ותוכלו ליהנות מעוד המון תכנים מעניינים ומגוונים.
ערוץ וואלה+ משודר גם בסלקום TV, פרטנר, יס + וסטינג TV: אפיק1 בהוט ו-NEXT TV, אפיק 21 בסלקום TV ופרטנר TV, ואפיק 64 ביס+ וסטינג+.