מכבי פתח תקוה, ששחררה אמש את הקשר הסלובני לוקה שטור, מנסה להחתים זר שישי חדש עד לסגירת חלון ההעברות בעוד יומיים. לוואלה! ספורט נודע כי אחד המועמדים להצטרף הוא הקשר הבולגרי בוריסלב צונב, שחקנה של ארדה, המדורגת במקום החמישי בליגה הבולגרית.
צונב, בן 29, משחק בעמדת הקשר ההתקפי, ובשתי העונות האחרונות כבש ארבעה שערים ב-33 הופעות ליגה במדי קבוצתו. הוא עבר בכל הנבחרות הצעירות של בולגריה ואף רשם חמש הופעות בסגל הנבחרת הבוגרת.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
צונב נחשב לשחקן בעל יכולות התקפיות מגוונות, ואם יצטרף לפתח תקוה, הוא עשוי להוות חיזוק משמעותי עבור הקבוצה של תמיר לוזון. בעבר שיחק בלבסקי סופיה, שם החל את הקריירה שלו, וכן רשם שנתיים בליגה הסינית.


