בהפועל באר שבע מאמינים בחוזק של הקבוצה, ולא מרגישים לחץ יוצא דופן אחרי ההפסד 1:0 בשבת לבני ריינה. במועדון מעריכים כי היה מדובר במשחק חוץ קשה, מול קבוצה טובה ובשעת צהריים מוקדמת, ובמגרש בו קבוצות רבות משאירות נקודות.
בקבוצה בטוחים שאם הלדר לופס היה מנצל את הפנדל כדי לקבוע יתרון, גם שלשום המועדון היה אוסף עוד שלוש נקודות למאזן.
כשנותרו קצת יותר מ-48 שעות לסגירת חלון ההעברות, ההערכות הן שהפועל באר שבע סיימה את החלון הזה, ולא תצרף שחקן ישראלי נוסף לחלק הקדמי. על אף הפרידה משחקני התקפה כמו רותם חטואל, אילון אלמוג וגיא בדש, במועדון בטוחים בסגל ומשוכנעים שכאשר יורי מדיירוש ייכנס לעניינים, לקבוצה יהיו יותר אמצעים ויותר פתרונות למקרה שהמשחק ייתקע.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
ההערכה היא שלא יצורפו עוד שחקנים. לקבוצה יש כידוע שישה זרים אחרי הצירוף של מדיירוש וקרלוס פונק וקיימת אמונה שכבר בשבת מול מ.ס. אשדוד בחוץ, תחזור הפועל באר שבע לנצח ותשוב למסלול הרגיל שלה בחודשים האחרונים.


