מכבי בני ריינה עשתה אתמול (שבת) צעד חשוב נוסף בדרך לתפיסת מקום בפלייאוף העליון, לאחר שגברה בביתה 0:1 על המוליכה הפועל באר שבע. ריינה שוב הוכיחה את כוחה ויכולתה מול קבוצה גדולה, לאחר שכבר ניצחה לא מזמן את בית"ר ירושלים בטדי והדיחה את מכבי תל אביב מהגביע.
בריינה ציינו את ניהול המשחק המצוין של המאמן שרון מימר, שידע למצוא פתרונות ולתת מענה לקטר הבאר שבעי. גם החילופים שביצע במחצית השנייה עזרו לקבוצה לשמור על רעננות לקראת רגעי ההכרעה, עם הכנסתם של הרכש עומרי אלטמן, הקפטן הוותיק נעאל חוטבא שחזר מפציעה, ולרוי מונדזנגה, על אף האדום שספג בתוספת הזמן.
"זה היה משחק מצוין שלנו", אמרו בריינה בסיום. "עמדנו כשווים מול באר שבע כבר מתחילת המשחק, הגענו ללא מעט מצבי הבקעה ובסיום גם ידענו לנצל אחד כזה. שמחים מאוד ששמרנו על רשת נקייה מול קבוצה כמו באר שבע, ובסך הכול אנחנו ממשיכים בדרך שלנו ורוצים להגיע לפלייאוף העליון".
בריינה התייחסו גם לאלטמן, שנכנס כמחליף, גילה יכולת גבוהה וגם בישל את שער הניצחון: "הוא הוסיף לנו המון איכות בחלק הקדמי ואין ספק שהוא עוד יוסיף הרבה בהמשך. יש לנו סגל טוב ואיכותי, והתחרות תעשה טוב לכולם".
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(11+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
הקשר גיא חדידה הוחזר אמש לסגל אחרי שהיו לגביו הרבה סימני שאלה בשבוע שעבר. חדידה פתח בהרכב, שיחק 90 דקות והיה מהבולטים בריינה. הוא תופקד בקישור האחורי וניצח לא מעט מאבקים מול קינגס קאנגווה, המנוע הבאר שבעי. נכון לעכשיו, מתעקשים בריינה על תג מחיר של מיליון שקל על הקשר, ולא נראה שאחת מקבוצות ליגת העל תסכים לשלם את הסכום הזה, כך שחדידה עשוי להישאר בסופו של דבר בקבוצה.


