רובי קין מונה בתחילת החודש למאמנה של פרנצווארוש, אלופת הונגריה, והיום (רביעי), יממה לפני המשחק הקריטי של הקבוצה נגד אלקמאר שיכריע אם קין ומוחמד אבו פאני ימשיכו לפחות לשלב פלייאוף הליגה האירופית, התראיין המאמן האירי במולדתו ומצא את עצמו מתייחס להחלטה לעזוב את ישראל.
"אני התפטרתי ממכבי תל אביב", הצהיר לראשונה, אחרי שרק אשתו התייחסה לנושא עד כה, "אני רוצה להבהיר - אני זה שהתפטר. זה מצב רגיש לחלוטין ולרבה המזל למעל כולם, כרגע זה נגמר. אף אחד לא רוצה לראות שיש מלחמה, גם לא אני. יש לי ילדים ואני רגיש כמו כולם, כולנו בני אדם וכולנו רגישים. אני לא מדבר על הנושאים הללו מתוך כבוד ורגישות, בסופו של יום יש לי ילדים ומשפחה לדאוג להם".
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
עוד אמר קין על העונה בישראל: "אני לא יכול לשלוט במה שאנשים אומרים. לא משנה מה תעשה, זה מה שזה. אני בהחלט רגיש לסיטואציה ושוב, למרבה המזל, המלחמה הגיעה לסיומה ואני מקווה שכולם יוכלו לחיות בשלום. מבחינתי, אני רוצה לחזור לעשות את מה שאני יודע לעשות הכי טוב - לאמן ולהיות מעורב בענף הכדורגל - אבל אני מבין שזה מצב מורכב".
קין, מלך שערי נבחרת אירלנד בכל הזמנים וכוכב עבר, הסביר את הבחירות שנראות לא שגרתיות, אשר כללו עד כה משרות בהודו, ישראל וכעת בהונגריה: "אני לא מפחד לאמן בחו"ל, אני חושב שזו הבעיה של חלק מהמאמנים - הם מפחדים לצאת מאזור הנוחות שלהם. נוח להם במקום שבו הם נמצאים. אולי זה בגלל שעזבתי את אירלנד בגיל צעיר ושאנגליה מעולם לא הייתה הבית שלי. שיחקתי באיטליה ובאיטליה וחוויתי תרבויות שונות. אלה דברים שרק יכולים להועיל בהמשך הדרך".
בהמשך ישיר לכך, הזכיר קין את גרהאם פוטר, שאימן בשוודיה לפני שהגיע לפרמיירליג מהדלת הראשית:
"אני ממש נהנה מהמסלול שאני הולך בו. אני יודע לאן אני רוצה להגיע ואני יודע מה אני צריך לעשות כדי להגיע לשם. כמאמן, אפשר להישאר בתחום 20 שנה - אין צורך למהר או לקפוץ על ההזדמנות הראשונה מתוך ייאוש. זה לא מטריד אותי, כל עוד זה המועדון הנכון".
