הפועל חדרה תנסה לצרף בימים הקרובים את מאמן הפועל נוף הגליל, מוטי איוניר, במטרה שיגיע באופן מיידי וינסה להציל את הקבוצה מירידת ליגה. לאיוניר יש חוזה בהפועל נוף הגליל ולא בטוח שהקבוצה מהלאומית תסכים לשחררו ללא פיצוי. בכל מקרה, בחדרה בודקים אופציות נוספות במקביל והמסר שהעביר אמש הבעלים יקיר שוורץ לאנשי הקבוצה היה "ההפסד הזה רק מחזק אותי ונותן לי כוח להמשיך. אני רחוק מלהתייאש. נעשה את החיזוק המתאים ונעשה הכל כדי להשאיר את חדרה בליגה".
אמש הפסידה הקבוצה 2:1 למכבי נתניה ובמועדון יצאו מהמשחק בתחושה שאפשר היה להוציא לפחות נקודה. נמרוד קוסטיקה שעמד על הקווים ניסה לזרוק למגרש את כל הכלים ההתקפיים שיש לו וגם במהלך המשחק ביקש משחקניו לשחק מהר ולצאת קדימה כמה שאפשר. בחדרה נשמעו טענות לצוות השיפוט בראשותו של דקל צינו על כך שמיהר לשלוף כרטיסים צהובים בקלות יתרה, כשגם הכרטיס האדום ששלף לעברו של הגאורגי לבאן אוסיקמשווילי היה שגוי ובהמלצת ה-VAR גם בוטל.
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(3+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 142
19:00

אודינזה

גנואה
נואה ניצחה את אודינזה בבית בעונה שעברה ולמעשה השלימה ניצחון שלישי ברציפות עליה. לאודינזה ניצחון בודד בתשעת הקודמים בין הקבוצות.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה
בחדרה מחפשים כעת עוד שניים-שלושה שחקני רכש ובפגישה שנערכה בין ראשי המועדון לאנשי העמותה דובר על הקצאת סכום של כמיליון וחצי שקלים למען החתמת מאמן ושלושה שחקנים, הכל כדי לנסות ולהשאיר את הקבוצה בליגה בכל מחיר.
החלוץ גודסוויי דוניו, שלא שיחק אמש בגין הרחקה, עשוי להיות משוחרר אם תגיע הצעה מהארץ או מחו"ל, אולם עד כה לא הגיעה אחת כזאת. בחדרה רוצים להתחזק בשחקן הגנה נוסף, בקשר ובחלוץ. המגן הראל שלום לא נכלל בסגל אתמול גם כן ונראה שסיים את דרכו במועדון לאחר שביקש לעזוב. מכבי נתניה היא המועמדת הראשית לקלוט אותו, אולם בחדרה עלתה גם האופציה שיחזור להפועל ירושלים, אם מקס גרצ'קין, מגנה של הירושלמים, יסכים לעשות את הדרך ההפוכה ולחתום בחדרה.


