מכבי חיפה ערכה הערב (שני) טקס לכבוד חזרתן של השורדות משבי חמאס, ביניהן ארבע התצפיתניות שהוחזרו כחלק מהעסקה ביום שבת, כשהוא הוקדש לאוהדת הקבוצה דורון שטיינברכר ואוהדת מכבי תל אביב אמילי דמארי ששבו ביום ראשון שעבר. לאצטדיון הגיע אביה של דורון עם בני המשפחה, ושחקני שתי הקבוצות עלו עם חולצות המוקדשות לשתיהן.
אמילי, אגב, העלתה תמונה לאינסטגרם שלה בזמן המשחק עם סימן ההיכר החדש שלה וכתבה: "מחזיקה לכם אצבעות". היא לבשה סווטשירט הקורא להחזרת גלי וזיו ברמן, גם הם אוהדי מכבי תל אביב שעדיין נמצאים בשבי חמאס.
לרגל האירוע פרסמה הבוקר מכבי חיפה ברשתות החברתיות איור מיוחד עם דמותן של שתי האוהדות שנחטפו ב-7 באוקטובר 2023 מביתן בכפר עזה, ומתחתיו הכיתוב: "כמה טוב שבאתן הביתה".
כמו כן, אוהדי מכבי חיפה הציגו ביציעים את שמות כל אוהדי הקבוצה שנרצחו ב-7 באוקטובר ונפלו במלחמה מאז.
It's MATCHDAY ?⚽️#יאללהמכבי #MACMTA #maccabi pic.twitter.com/Z8RYAvjw5T
— Maccabi Haifa FC (@mhfootballclub) January 27, 2025
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
לאחר השחרור בשבוע שעבר, בירכה מכבי חיפה: "מועדון כדורגל מכבי חיפה מתרגש עד דמעות עם חזרתה הביתה של אוהדת הקבוצה, דורון שטיינברכר, משבי חמאס. דורון, נחטפה מביתה בכפר עזה בשבעה באוקטובר, ומאז לאורך למעלה משנה ושלושה חודשים המועדון מלווה את משפחתה ואת משפחות כל החטופים אוהדי הקבוצה. אביה של דורון, רוני, מלווה את הקבוצה עשרות שנים והדביק את דורון בחיידק הירוק. הוא לא הוריד ולו לרגע את הצעיף הירוק מעליו, הן בכיכר החטופים ובכל מקום בו הופיע. לאורך כל התקופה הקשה המועדון עמד לצידם של רוני וסימונה. רוני אף טס עם הקבוצה למשחק באירופה. במשחק הדרבי האחרון, עלו ימית, אחותה של דורון, וירדן, אחותה של רומי גונן, להגיש את כדור המשחק לשופט. כעת שתיהן חזרו".


