בית"ר ירושלים ניצחה אתמול (שבת) בפעם השלישית ברציפות בכל המסגרות - הפעם 0:1 קטן על בני סכנין, כשעומר אצילי שוב כיכב עם שער שלישי בשלושה משחקים.
בתכנית הספורט של רדיו 103FM, נדרש איל ברקוביץ' לשילובו של הכוכב בשורות הצהובים-שחורים ואמר בין היתר: "העונה עוד ארוכה, צריך סגל, הסגל של בית"ר קצר מדי. ירדן שועה קצת נפגע ביכולת מאז שאצילי הגיע. אצילי משחק על הקו, מה ששועה עשה. העבירו אותו בלית ברירה לעמדה 9. זה מזכיר לי בדיוק את מה שקרה בריאל מדריד עם אמבפה - ויניסיוס שיחק על הקו, שמו את אמבפה בעמדה 9... זה ייצור בעיה - אולי למשחק-שניים לא, אבל לאורך זמן זה ייצור בעיה".
אורח נוסף בתכנית הספורט היה סוכן השחקנים גלעד קצב, שאמר על עתידו של שועה: "דיברתי איתו אחרי הפנדל שהוא נתן לאצילי, הייתי מאוד גאה בו. לא הרבה אנשים היו עושים את זה. זה מראה על בשלות. ירדן השתנה, התבגר. הוא מרגיש שבית"ר ירושלים זה מקום מצוין בשבילו, יש לו מעמד מצוין. הוא היה אחד מאלה שדחפו להבאת אצילי. המטרה שלו היא או להישאר בבית"ר הרבה שנים, או ללכת לליגות גדולות עם כסף גדול. בגלל שהוא מרוויח הרבה מאוד כסף בארץ, ללכת לחו"ל ולהרוויח את אותו הכסף הוא לא רוצה".
ברקוביץ' שאל את הסוכן: "אם תבוא מחר הצעה מליגה הרבה יותר טובה מישראל, נניח בלגית, וישלמו לו את אותו הסכום כמו בית"ר הוא לא יילך?"
קצב השיב: "אני לא חושב. לעזוב את המדינה בשביל להרוויח את אותו הסכום? אני לא בטוח. אם תבוא מחר הצעה מהליגה הספרדית או האנגלית באותו סכום, אז ההמלצה שלי תהיה ללכת. אבל היום, כשהוא מלך בבית"ר ומרוויח סכומים מאוד גבוהים, להרוויח חצי מזה בליגה האוסטרית - זה לא יקרה".
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
ברקוביץ' טען: "בשנת 1996, הרווחתי במכבי חיפה 220 אלף דולר נטו. קיבלתי הצעה מסאות'המפטון לבוא. כמובן שאמרתי ישר שאני בא. אתה יודע כמה הרווחתי בשנה הראשונה? 160 אלף דולר. 30 אחוז פחות ממכבי חיפה. מעניין אותי מה החשיבה של השחקנים היום - מה שמעניין אותם זה רק כסף? אם אין לך MLS ויש לך ליגה אוסטרית, בלגית, עם אותו כסף - זה עדיין התקדמות מקצועית".


