בודה גלימט הבטיחה הערב (חמישי) את מקומה לפחות בשלב הפלייאוף של הליגה האירופית, בזכות ניצחון ביתי 1:3 על מכבי תל אביב שהעלה את מאזנה ל-13 נקודות. היא תנסה להתברג בין שמונה הראשונות ולהשיג כרטיס אוטומטי לשמינית הגמר, כשתצא בשבוע הבא לצרפת כדי לפגוש את ניס.
המאמן קייטיל קנוטסן לא התרשם ממכבי תל אביב ואמר בסיום: "יש הבדלים עצומים בין הקבוצות, קצת לא ייאמן שספגנו את ה-1:0 הזה. זה היה שער קל מדי, אבל נשארנו רגועים ולא נתנו לזה להשפיע עלינו. פגשנו קבוצה שטובה יותר התקפית מאשר הגנתית. היה משחק סולידי וטוב בסך הכול. יש לנו עוד הרבה לאן להשתפר. יהיה הרבה יותר קשה בשבוע הבא מול ניס, שבאופן מפתיע השיגה מעט נקודות".
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
האקון אביין, כובש השער השני: "התחלנו קצת לאט, אבל השתפרנו ולא בפעם הראשונה. יש לנו מנטליות טובה, אנחנו לא נכנסים ללחץ. חטפנו אחת לפנים וידענו להפוך את התמונה. נהנינו".


