בנורבגיה הבטיחו הפגנה אנטי-ישראלית "לכבוד" הגעתה של מכבי תל אביב למשחק מול בודה גלימט בליגה האירופית, וזה מה שקורה הערב (חמישי), אם כי בהיענות נמוכה למדי. כמה עשרות מפגינים פרו-פלסטינים קראו נגד ישראל מחוץ לאצטדיון בו נערך המשחק, כשהם מניפים את דגלי פלסטין ומאובטחים על ידי המשטרה המקומית.
שניים מהמפגינים דרכו וירקו על דגל ישראל, ואחד אחר אמר: "המשחק הזה כלל לא היה צריך להתקיים. מכבי תל אביב לא רצויה פה". כמה מהם גם נכנסו לאחר מכן לאצטדיון.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
לפנות בוקר הודלקו זיקוקים מחוץ למלון בו לנה אלופת ישראל, כאשר אוהדים מקומיים ניסו למנוע מהשחקנים לישון בלילה שלפני המשחק. מפקד המשטרה טען כי לא מדובר באירוע יוצא דופן והבהיר: "הודלקו זיקוקים, אך לא עצרנו אף אחד".
יש לציין כי מכבי תל אביב זוכה לאבטחה כבדה לאורך כל שהותה בנורבגיה.