אחרי פיטורי אלי לוי, מ.ס. אשדוד תפגוש בשבת את הפועל ירושלים לאחד המשחקים החשובים שלה העונה. גם היריבה מהבירה נמצאת בתקופה לא טובה ורוצה לאגור נקודות כדי לא להסתבך בתחתית, כך ששתי הקבוצות מייחסות למשחק חשיבות גדולה.
השתיים גם מחכות לחיזוק היום (חמישי). אבל בעוד שהפועל ירושלים השלימה את צירוף אילון אלמוג מהפועל באר שבע, במ.ס. אשדוד עוד לא רואים את אורי עזו אצלם, מאחר שמכבי תל אביב עוד לא נתנה את האור הירוק למעבר. עזו סיכם את תנאיו בקבוצה ומחכה שאשדוד תוכל לרשום אותו וזאת כאשר האלופה תשחרר אותו רשמית.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
בניגוד לאשדוד, הפועל באר שבע אישרה לאלמוג לעבור בהשאלה עד תום העונה, כך שהוא אמור להירשם עוד היום בהפועל ירושלים ואולי אף להתלבש וישחק בשבת מול אשדוד, שרצתה אותו גם היא, אבל הוא העדיף לשחק תחת זיו אריה שאימן אותו בעבר.


