אבישי כהן לא המריא בצהריים עם מכבי תל אביב לנורבגיה למשחק מול בודה גלימט מחר בערב. יחד עם זה, מבחינת המועדון אין שינוי בעמדה והשחקן לא משוחרר עדיין לבית"ר ירושלים, כפי שפורסם כאן אתמול.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
כהן התאמן הבוקר בקרית שלום באימון המסכם לקראת המשחק מחר עם כל הקבוצה, אבל לאור כל ההמולה סביבו והרצון שלו לעבור לבית"ר, הוחלט במכבי תל אביב, שהוא לא יטוס למשחק בליגה האירופית. כהן ביקש ממכבי תל אביב שחרור לבית"ר, אבל בקרית שלום עדיין לא רוצים לתת לו אור ירוק מסיבות שונות, בתוכן העובדה ששגיב יחזקאל פצוע וגם מצבו הבריאותי של אופיר דוידזאדה, רגיש.


