מכבי פתח תקוה הודיעה הערב (שלישי) באופן רשמי על כך שהיא מימשה את האופציה שהיתה לה בחוזהו של החלוץ המולדבי ויטאלי דמשקאן לעונה נוספת. בשבת האחרונה הבקיע המולדבי צמד שערים והביא במו רגליו את נצחון החוץ נגד מכבי בני ריינה.
דמשקאן, שהגיע בתחילת העונה לפתח תקוה, הפך לשחקן המצטיין של הקבוצה ובמאזנו כבר תשעה שערים בכל המסגרות - שבעה בליגה ועוד שניים בגביע המדינה.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
פתח תקוה כבר צירפה שלושה שחקנים בחלון הנוכחי: ארד בר, ווילסון האריס וג'ורדי סולאדיו. במועדון מחפשים כעת גם בלם זר, שיתפוס את מקומו של רנאטו גויקוביץ' שעזב.