גבי קניקובסקי יחמיץ גם את המשחק הערב מול מכבי נתניה, אבל הבשורה המעודדת עבור מכבי תל אביב היא שהשחקן המשמעותי, אמור להיות כשיר למשחק ביום חמישי מול בודו גלימט במסגרת הליגה האירופית. קניקובסקי הוחלף לפני שבוע מול עירוני טבריה בשל כאבים חזקים בכף רגלו. הוא ערך סדרת בדיקות וצילומים במהלכן לא נמצא ממצא דרמטי ובכל זאת הוא חש כאבים לאורך כל השבוע ולא נכלל ביום רביעי בסגל מול מכבי בני ריינה בגביע המדינה.
אתמול חזר קניקובסקי להתאמן, אם כי בצידי המגרש וללא מגע, כך שהערב מול מכבי נתניה הוא לא יכלל בסגל. יחד עם זה, הקשר אמור לחזור בשבוע הקרוב להתאמן מתוך מטרה להכשיר אותו למשחק מול בודו גלימט ביום חמישי בליגה האירופית. מי שאמור לפתוח הערב מול מכבי נתניה במקום קניקובסקי הוא עידו שחר, שפתח גם בגביע מול ריינה וכבש את השער לזכות מכבי תל אביב, בטרם עשתה הקבוצה האורחת את המהפך והדיחה את האלופה מהגביע.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
ז'ארקו לאזטיץ', עליו נמתחת ביקורת גדולה מצד האוהדים, צפוי לערוך מספר גדול של שינויים בהרכב ביחס לזה שפתח מול ריינה. הסרבי שוקל לא פחות משבעה שינויים באחד עשר לעומת הגביע. "אנחנו בצומת הכי משמעותי העונה", אמר הבוקר שחקן במכבי תל אביב. "אחרי הדחה מגביע המדינה, לפני שני משחקים קשים מאוד באירופה ובלי אפשרות לאבד נקודות כאן בליגה. זה הזמן להיות הכי חזקים, הכי מרוכזים, הכי מקצוענים ולתת את הכל כדי שהעונה לא תברח לנו".


