אוהד מכבי תל אביב שפרץ לכר הדשא אמש (רביעי) בבלומפילד לאחר ההפסד 2:1 לבני ריינה, וניסה לתקוף את שוער האורחת גד עמוס, נעצר, נחקר ושוחרר היום בערבות. בית המשפט הורה להרחיקו ממגרשי ספורט למשך שנה.
על פי הודעת המשטרה, החשוד נבלם על ידי אנשי האבטחה בקו הרחבה ולאחר מכן נעצר והובא לחקירה. היום בית המשפט שחרר את החשוד בערבות והרחיק אותו ממגרשי ספורט למשך שנה.
רגיל (4) 113
19:00

בני יהודה תל אביב

מ.ס קרית ים
בני יהודה לא באה למשחק הזה בשיא הכושר שלה בעוד קרית ים מציגה יכולת טובה יותר עד כה. עם זאת, בני יהודה מועדון מנוסה יותר שלא יוותר בקלות על אף תואר. הכתומים ינצחו ויניפו את גביע הטוטו של הלאומית
יתרון (4) 236
21:15

פנאתינאיקוס

ליון-וילרבאן
(15+)
וילרבאן אמנם אנדרדוג מובהק אבל בשבוע כפול היא יכולה למצוא את הדרך לעמוד כאן בליין הגבוה. וילרבאן עם הליין
יתרון (4) 255
21:30

ולנסיה

הפועל תל אביב
אחרי ההפסד בדרבי, יש להפועל תל אביב משחק מאוד קשה מול ולנסיה שתחפש נקמה אחרי ההפסד בחצי גמר היורוקאפ. ולנסיה קבוצה טובה ובביתה מועמדת לנצח.
יתרון (4) 280
21:45

פאריס באסקטבול

באסקוניה
(7+)
באסקוניה נחשבת לאחת החלשות, אך גם אחת המנוסות במפעל. פאריס מגלה חוסר יציבות וזה בהחלט ישחק לרעתה. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
תנ"צ דניאל חדד, מפקד מרחב איילון ציין: "פריצה לכר הדשא וניסיון להלך אימים על שחקני הקבוצה, זהו מעשה חמור ואנו נמשיך לפעול באפס סובלנות כלפי גילויי אלימות מכל סוג שהוא במגרשי ספורט".
עמוס ספג שריקות בוז במהלך המשחק, בעיקר במחצית השנייה - כשאוהדי מכבי תל אביב מלינים על בזבוז זמן מצידו.