גוף הסטטיסטיקה הבינלאומי CIES פרסם אמש (רביעי) את רשימת "100 הצעירים הכי מוכנים לעשות את המעבר לחמש הליגות הבכירות", בהתבסס על שורה של נתונים: דקות משחק בשנה החולפת, רמת היריבות וכמובן - היכולת שהוצגה.
60 ליגות נסקרו, וברשימה הנ"ל ניתן למצוא לא פחות משמונה שחקנים ישראלים. מי שדורג גבוה ביותר מביניהם הוא כמובן אוסקר גלוך, עם ציון של 82.4 (לשם השוואה, בראש הרשימה ניצב בלם ספורטינג ליסבון זנו דבאסט, עם ציון של 87.5).
ענאן חלאילי הבא בתור (81.0) ואחריו דור תורג'מן (80.3), רוי רביבו (76.2), עילי פיינגולד (75.7) שנמצא בדרכו ל-MLS, ניב אליאסי (75.4), נועם בן הרוש (75.1) ועדי יונה (74.5).
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
ברשימה ניתן למצוא גם ארבעה זרים צעירים שמשחקים בליגת העל - שלושה מתוכם ממכבי תל אביב: טייריס אסנטה (79.0), ווסלי פטאצ'י (76.6), סדריק דון (74.3) ואיסוף סיסוקו (73.7).


