מזכירות ההתאחדות לכדורגל אישרה היום (רביעי) כי גביע המדינה נערות א' יקרא החל מהעונה על שם מאי נעים ז"ל, נכדתו של מאמן נבחרת ישראל לשעבר, שלמה שרף - שנרצחה ב-7 באוקטובר 2023 במסיבת הנובה. מאי, בת 24 במותה, הייתה אחייניתו של כדורגלן העבר והמאמן בהווה, יובל נעים.
אמה, ענת שרף-נעים, סיפרה ב-6 באוקטובר 2024 בריאיון עם תוכנית הספורט של 103FM: "לפני שבועיים נחנכה מחלקת שיקום ילדים כירורגית על שמה של מאי. אנחנו כל הזמן עסוקים בלהנציח, כי זה מחזיק אותנו עם הראש מעל המים. שכולם יזכרו איזו ילדה הייתה לנו.
"לצערי בדקה ה-90 היא החליטה ללכת למסיבה. ב-12 בלילה הם החליטו ללכת למסיבה ובשעה 6:30 כשהתחילו האזעקות אצלנו אז הבנתי שהיא נמצאת בתופת. השבר עדיין עצום, זה לא דבר שחולף, כל יום זה נהיה קשה יותר. אין שבוע שאני לא נמצאת בקברה. היא נמצאת איתי כל הזמן".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
מזכירות ההתאחדות לכדורגל גם אישרה פה אחד קיום משחקים בליגת נוער-על גם על מגרשים סינתטיים עד לסיום העונה הנוכחית, זאת לנוכח פניית מנהלת הליגות לכדורגל לגבי מצב משטחי הדשא בחלק מהאצטדיונים בשל ריבוי משחקים.


