המעבר של גיא מלמד למכבי חיפה והמתיחות בין רוני לוי ליואב כץ מסעירים את הפועל חיפה, וגם הפרשן איל ברקוביץ' התייחס לסוגיה בתוכנית הספורט ב-103FM. "אתה יכול להסביר לי ממה יואב כץ נעלב? רציני", שאל ברקוביץ' בפתיחת התוכנית, בהתייחסות לדברים שאמר כץ על רוני לוי.
כץ טען ש"מסיתים נגדו", לא מכבדים את תרומתו לקבוצה ושהוא אף סופג איומים. בין השאר הבעלים של הפועל חיפה לא אהב את הדברים שאמר אבי נמני בתקשורת על הבעלים של הפועל חיפה ("אם הוא רוצה, שיפטר את רוני").
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
"מזה הוא נעלב?", תהה ברקוביץ', "אבי נמני לא עובד בהפועל חיפה, הוא הסוכן של רוני לוי וזכותו להגיד מה שהוא רוצה.
"יואב כץ צריך להגיד לרוני לוי 'זו הקבוצה, מלמד נשאר, תמשיך הלאה ושיהיה בהצלחה'. רוני לוי מרגיש שבלי מלמד הוא לא יכול לעשות פלייאוף עליון? זאת ההרגשה שלו, וזה בסדר.
"כץ צריך למדר את העלייה שלו בתקשורת. יש מאמן, יש שחקנים. כל היום לדבר? כזו הגזמה לא ראיתי בחיים.
"לא מבין על מה ההיעלבויות. מלמד החליט מה שהחליט, אז שיעבור בסוף העונה למכבי חיפה. כץ צריך לומר לו 'יש לך עוד 20-15 משחקים, מקווים שתיתן עוד עשרה שערים'. אני הייתי משאיר אותו בהפועל חיפה".
האם מלמד יוכל להמשיך בהפועל חיפה על רקע האיבה שהוא מקבל מהקהל האדום? ברקוביץ': "גם לדיא סבע שרקו בוז האוהדים של מכבי חיפה, היום הוא האליל שלהם. מעניין אותם רק הניצחונות. אם הוא יבקיע, האוהדים יכבדו את ההחלטה שלו. אז ישרקו לו בוז אלף איש. הוא ישים כמה גולים, והכל יהיה בסדר. הוא קיבל 300 אלף יורו יותר ממכבי חיפה בחוזה האחרון בחיים שלו. אפשר להבין אותו, הכל בסדר".