מחזיקת הגביע מכבי פתח תקוה קיוותה לייצר מומנטום ולחלוף על פני בני סכנין בשמינית הגמר והייתה בדרך הנכונה להשלמת המשימה אחרי שער של עידן ורד בפתיחה, אבל הסתבכה בעקבות הרחקתו של עדן שמיר (48), ספגה שוויון בדקה ה-79 מראשו של עבדאללה חליחל ו-1:1 בתום 120 דקות שלח את המשחק לדו קרב פנדלים, בסיומו השוער עבד יאסין שוב יצא הגיבור הגדול - כמו בסיבוב ח' שבו בני סכנין חלפה על פני עירוני מודיעין.
"אני שמח מאוד על כך שעזרתי לקבוצה בפנדלים, אין הרגשה כזאת", אמר יאסין בסיום, "ההצלות שלי? תחושת בטן, באותו רגע זה בא לי. אני שמח על ההזדמנות לשחק בגביע שוב ומקווה להמשיך ככה. אבו ניל נותן לי המון טיפים, אנחנו כמו אחים".
המאמן סלובודן דראפיץ' לא עמד על הקווים הערב בסכנין מכיוון שהיה מושעה ואת מקומו תפס סלאח חסארמה שאמר על הניצחון החשוב: "היה קשה, היה מתיש, הגענו עד לפנדלים ואני מאוד שמח על כך שעלינו שלב. ספגנו שער מהיר, אבל אחרי 10 דקות כבר השתלטנו על המשחק ושיחקנו טוב. המשכנו לתקוף וברור שהכרטיס האדום עזר לנו קצת, אבל אנחנו בכל מקרה המשכנו במשחק שלנו, הבקענו והיינו יכולים גם לנצח (לפני הפנדלים)".
על יאסין ששוב הדף פנדל בדו קרב: "יש לנו שני שוערים טובים, דבר שאין לכל קבוצה. אני שמח בשבילו, הוא בהתקדמות אדירה ויהיה שוער גדול".
לקראת מכבי חיפה בשבת אמר: "אין לנו הרבה זמן, עלינו לאושש את השחקנים, להתכונן כמו שצריך ולהגיע למשחק קשה מאוד".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בצד השני, תמיר לוזון אמר אחרי שמחזיקת הגביע כבר לא תוכל להגן על תוארה: "אני מוריד את הכובע בפני השחקנים. נשארנו ב-10 שחקנים בתחילת המחצית השנייה ואמנם קיבלנו גול, אבל החזקנו מעמד. השחקנים עבדו קשה אחרי ששיחקו בשבת, זה לא מובן מאליו ואין לי שום טענה אליהם".
על ההצלות של מרקו וולף: "הוא היה שם בשבילנו כמו שכולם היו שם. דמשקאן היום נתן ספרינטים והוא ראוי לשבח. רק עם דברים כאלה יוצאים לקרב, אם נבוא ככה לכל משחק בליגה אז מהר מאוד נברח מהתחתית. העמסנו את הסגל בעוד שחקנים, יש לנו גם חלוץ זר שנחת פה והוא בכושר. יש עם מה לעבוד".
עידן ורד שכבש את שערו הראשון העונה, סיכם: "כדורגל זה מקצוע אכזכרי. הפסדנו היום, אין מה לעשות. קיבלתי את ההזדמנות שלי, הייתי טוב והשער הוסיף לי, אבל בסוף עפנו מהגביע וזה מה שזוכרים. שיחקנו כמעט 75 דקות בעשרה שחקנים, כולם נתנו פה את הכל ואם נשחק כמו נגד הפועל ירושלים, אז יהיה בסדר".