מכבי פתח תקוה
מחזיקת הגביע מכבי פתח תקוה, שרשמה בשבת נצחון ליגה ראשון בעידן המאמן תמיר לוזון, תמשיך במסע להגנה על התואר כשתארח מחר את בני סכנין בשלב שמינית הגמר (שלישי, 19:30).
לוזון, שהיה מרוצה מה-11 שפתחו בנצחון על הפועל ירושלים, ישמור על אותו הרכב גם מחר. בנוסף לארד בר שכבר היה בסגל בשבת ואף שותף כמחליף, לרשות לוזון יעמוד ממחר גם החלוץ היהודי-אמריקאי האריס ווילסון, לאחר שכל האישורים שלו הגיעו והוא נרשם כחוק וישחק על תקן ישראלי.
"אנחנו מתכוננים לסכנין בשיא האנרגיה ובשיא המוטיבציה ורוצים לשמור על התואר שלנו ולהתקדם עוד שלב בגביע", אמר תמיר לוזון לקראת המשחק. "שיחקנו נגד סכנין לפני שלושה שבועות בליגה ויצאנו בתחושה של פספוס, החמצנו והיינו צריכים לנצח את המשחק הזה ואני מקווה שהפעם זה ייקרה".
בני סכנין
בני סכנין החתימה היום את אלעד שחף, אך תנסה בלעדיו מחר להעפיל לשלב רבע גמר גביע המדינה. בסכנין מאמינים ביכולתם לנצח. "גביע זה לא ליגה", קבע שחקן בקבוצה. "נכון שאנחנו לא נראים טוב, אבל במשחק אחד תמיד אפשר לנצח ולהמשיך הלאה במפעל". סלובודן דראפיץ' יחסר את איאד אבו עביד ואת חאתם עבד אלחמיד, כאשר גם סטפן אומאונגה עדיין מעוניין לעזוב, אבל צפוי להיות בסגל .
הרכבי הקבוצות
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
משחקי שמינית גמר גביע המדינה
הפועל חיפה (ליגת העל) - הפועל תל אביב (לאומית)
הפועל באר שבע (ליגת העל) - הפועל חדרה (ליגת העל)
הפועל עכו (לאומית) - בית"ר ירושלים (ליגת העל)
מכבי חיפה (ליגת העל) - מכבי נתניה (ליגת העל)
בית"ר נורדיה ירושלים (ליגה א') - מ.ס. אשדוד (ליגת העל)
מכבי פתח תקוה (ליגת העל) - בני סכנין (ליגת העל)
מכבי תל אביב (ליגת העל) - בני ריינה (ליגת העל)
הפועל רמת גן (לאומית) - הפועל ניר רמת השרון (לאומית)