משחקי המחזור ה-14 בליגת העל בכדורסל ננעלו הערב (שני) עם שני משחקים נוספים. אחרי שהצליחה להיכנס לרבע גמר גביע המדינה במחזור האחרון של הסיבוב הראשון, עירוני נס ציונה הפסידה בחוץ לגלבוע גליל. במשחק המוקדם, עירוני קרית אתא ברחה מהתחתית עם ניצחון חוץ חשוב אצל עפולה.
הפועל גלבוע גליל - עירוני נס ציונה 83:88
רצף ההפסדים של גלבוע גליל נעצר על שלושה אחרי הניצחון החשוב הערב על נס ציונה. הקבוצה של שרון אברהמי הציגה דווקא יכולת טובה בכל הרצף השלילי האחרון, אך גם כשהובילה לא הצליחה לשמור על היתרון עד הסיום. הפעם היא דווקא ראתה את הגב של נס ציונה לאורך רוב שלבי המשחק, עד לקראת סיום הרבע השלישי, אז יצאה לריצת 0:12 בהובלת אלייז'ה צ'יילדס (24 נק' ו-7 ריב'), וגם ניסיונות קאמבק של ברייס בראון (18 נק') ודאנרל אדג' (20 נק' ו-8 אס') לקראת הסיום לא הספיקו לכתומים שנעצרו אחרי שלושה ניצחונות רצופים.
הפועל עפולה - עירוני קרית אתא 88:76
קרית אתא התאוששה מצמד התבוסות למכבי תל אביב והפועל חולון עם ניצחון משכנע על עפולה שהרחיק אותה מעט מהתחתית. האורחת השתלטה על העניינים בשלב מוקדם בזכות הופעה נהדרת של ליאם אוריילי שקלע 6 פעמים מחוץ לקשת ועם 24 נקודות הוביל את הקלעים בקבוצה של אלדד בנטוב. גם כריס סמית' (19 נק' ו-14 ריב') וסילביו דה סוסה (19 נק' ו-8 ריב') בלטו אצל האורחת שרשמה את ניצחונה הרביעי העונה בסך הכל. ג'ייקובן בראון רשם הפעם הופעה פושרת עם 15 נק' ו-6 אס', כשהוא דייק רק פעמיים בצבע מתוך 8 ניסיונות, בעוד שג'יילן לאקיו בלט עם 23 נק' אצל אריאל בית הלחמי.