העברות
- לא הולך לשום מקום: אמאד דיאלו האריך את חוזהו במנצ'סטר יונייטד עד 2030.
- אוטרכט ההולנדית הודיעה על צירופו של סבסטיאן האלר בהשאלה מבורוסיה דורטמונד עד סוף העונה.
Retour à la maison. ?
— FC Utrecht (@fcutrecht) January 9, 2025
✍️ @AmadDiallo_19 is here to stay! ❤️#MUFC
— Manchester United (@ManUtd) January 9, 2025
שמועות
- עסקת רונאלד אראוחו ליובנטוס מתבשלת. לפי הדיווח ברדיו קטלוניה, הגברת הזקנה מנהלת משא ומתן עם ברצלונה לגבי שחקן ההגנה האורוגוואי, כאשר היא מוכנה לשלם 5 מיליון יורו דמי השאלה עד לסיום העונה, עם אופציית רכישה של 20 מיליון בקיץ. בנוסף, יש בונוסים בסך 5 מיליון יורו.
- מצטרפת טריה למירוץ אחר מרכוס רשפורד: באיטליה טוענים שקומו מגששת ועשויה לפנות למנצ'סטר יונייטד בנוגע לחלוץ שצפוי לעזוב בקרוב.
- ההצעה של באיירן מינכן לאלפונסו דייויס: חוזה חדש עד 2029 בשכר של 14-15 מיליון יורו לעונה, לא כולל בונוסים. במועדון אופטימיים שיחתום.
- הבווארים שוקלים להאריך גם את חוזהו של תומאס מולר עד 2026 - אך לשם כך, הם יבקשו מהכוכב הוותיק להפחית בשכרו.
- ואם בבאיירן מינכן עסקינן, מועמד חדש סומן על ידי מוליכת הבונדסליגה: טום בישוף בן ה-19, קשרה המבטיח של הופנהיים.
- באיטליה טוענים: רנדל קולו מואני הוא האופציה המועדפת של יובנטוס לחיזוק ההתקפה, המגעים עם נציגיו ועם פריז סן ז'רמן נמשכים. לפי "האתלטיק", גם מנצ'סטר יונייטד וטוטנהאם במאבק.
- לפי דיווחים באנגליה, כריסטיאן אריקסן יעזוב את מנצ'סטר יונייטד לפני סגירת החלון. בדומה לו, גם קאסמירו עם רגל וחצי בחוץ ולפי דיווחים קרוב מאוד לחתימה בסעודיה.
- נוטינגהאם פורסט המפתיעה תנסה לצרף את דוגלאס לואיז שאיבד ממעמדו ביובנטוס.
- קובי מאינו צפוי להאריך את חוזהו במנצ'סטר יונייטד. לפי דיווחים באנגליה, "רק הצעה של 70 מיליון ליש"ט מצ'לסי" תשנה את המצב.
- לפי "סקיי", מנצ'סטר יונייטד תשאיר את ג'ושוע זירקזי לכל הפחות עד תום העונה.
- כוכב אטאלנטה אדרסון, שהוזכר כמועמד למספר קבוצות פרמיירליג, נמצא גם על הכוונת של ריאל מדריד, לפי "אס".
- דייגו סימאונה רוצה להנחית באתלטיקו מדריד את חלוץ צ'לסי כריסטופר אנקונקו.
- סבסטיאן האלר על סף מעבר בהשאלה מבורוסיה דורטמונד לאוטרכט.
- לפי "דיילי מייל", מילאן שקריניאר הוצע לאסטון וילה, ששוקלת את צירופו.