המשחק הגדול בין מכבי חיפה לבית"ר ירושלים אמש (שני) הסתיים ב-1:3 לזכות האורחת מהבירה, אבל סוער היה עוד יותר מחוץ למגרש - בדגש על תקיפת האוהד בקניון על ידי עשרות אוהדים ירוקים. בתוכנית הספורט של 103FM, איל ברקוביץ' שוחח על האירוע החמור עם הפאנליסטים לצדו, רון קופמן וצביקה שרף.
יש לציין שדקות לפני תחילת השידור, הודיעה מכבי חיפה באמצעות האתר הרשמי: "אנו רואים בחומרה רבה את אירועי האלימות של אוהדים כלפי אוהדים לפני המשחק אמש. חובתנו הבסיסית היא להבטיח את שלומם של כלל האוהדים המגיעים לסמי עופר. המועדון ימתין לתוצאות חקירת המשטרה ויפעל על מנת להרחיק את האחראים לאירועים אלה ממשחקי הקבוצה. כולנו מודאגים ומגנים בכל תוקף את תופעות האלימות במגרשי הכדורגל שלצערנו רק הולכת ומחמירה".
האזינו לדבריו של איל ברקוביץ' נגד מכבי חיפה
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
עם זאת, ברקוביץ' שכנראה לא היה מודע להודעה, אמר בתוכנית הספורט: "אני כבר במשך 24 שעות מחכה להודעה, לתגובה של מכבי חיפה בעניין המכות שאוהד של בית"ר ירושלים קיבל מהפרחחים האלה של מכבי חיפה. ממשטרת ישראל אין לי ציפיות, מיענקל'ה שחר יש לי ציפיות. יענקל'ה שחר, איציק עובדיה, עוזי מור, ברק בכר, השחקנים, האוהדים, אני מחכה".
עוד אמר ברקוביץ' על התנהלות המועדון: "במכבי חיפה כל השנים 'האדם לפני השחקן', זה המשפט שיש להם על הלוח שם ב'קצף' מאז שאני הייתי שם. איפה האדם ואיפה השחקן? 24 שעות אחרי שהבחור הזה הושפל, אני לא שומע פיפס מאחד מאנשי מכבי חיפה, תתביישו לכם".
לדברי ברקוביץ', "זה ארגון פשע. הם כולים עם בגדים שחורים, רעולי פנים. זה ממש ארגון פשיעה, אלה לא אוהדי כדורגל. זאת לא מכבי חיפה, איפה יענקל'ה? איפה המנכ"ל שיוציאו הודעה?", אמר. כאמור, מכבי חיפה פרסמה תגובה למקרה דקות ספורות לפני תחילתה של התוכנית.
במכבי חיפה הביעו פליאה מדבריו של ברקוביץ ומסרו בתגובה: "מדובר באירוע אלימות שראוי לכל גינוי. במקביל לטיפול שלנו לזיהוי האחראים וענישתם, יצאה הודעת גינוי ברורה וכל כלי תקשורת שפנה זכה לתגובת גינוי שהופיעה במרבית כלי התקשורת. בפעם המי יודע כמה, שוב ברקוביץ פספס בהתקפה".


