יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
בעוד מכבי חיפה נמצאת בעונה בה הזרים לא מתפקדים ולא תורמים יותר מדי לקבוצה, בפודקאסט "קיק טוק" מבית "אול אין" חזרו לסיפורי הווי של הקבוצה, עם זרים איכותיים כמו ננאד פראליה, ג'ובאני רוסו ואיגביני יעקובו ששיחקו בקבוצה בתחילת שנות ה-2000.
כתב וואלה ספורט שלמה וייס, סיפר על השלושה: "יום אחד מכבי חיפה הייתה ביום חופש. ג'ובאני רוסו מתקשר לאיגביני יעקובו ואומר לו 'אני וננאד פראליה תקועים עם הרכב, תבוא אליי הביתה ותאסוף אותנו לאימון'.
"יעקובו עונה לרוסו: 'איזה אימון? היום חג, אין אימון' ונענה ע"י רוסו: 'בטח שיש אימון, אתה רוצה לא להגיע לאימון? גם בשבוע שעבר היה חג והתקיים אימון, צא עכשיו ותאסוף אותנו'".
וייס ממשיך: "יעקובו מאמין לרוסו ויוצא לדרך, אחרי חצי שעה הוא מגיע עם פנים לבנות כמו סיד ואומר לרוסו ופראליה 'מה עשיתם לי? קיללו אותי כל הדרך, זרקו עליי אבנים שברו לי את השמשה, מה קורה כאן?', כשהוא רואה את רוסו ופראליה מתגלגלים מצחוק ולא מבין למה. מתברר שזה היה יום כיפור והם החליטו לשגע אותו".
