בני סכנין פתחה את העונה בצורה לא רעה, כשהקבוצה של סלובודן דראפיץ' נמצאת במקום התשיעי בטבלת ליגת העל אחרי 15 מחזורים. בשישי היא תארח את עירוני מודיעין בגביע המדינה, אך עוד לפני כן היא עשויה להיפרד בקרוב מאחד הקשרים הבכירים שלה.
מתנאל טדסה עשוי להצטרף לאויפשט ההונגרית כששתי הקבוצות קרובות לסיכום על המעבר של הקשר בן ה-28 תמורת "סכום העברה נמוך". אויפשט נמצאת במקום השישי בטבלת הליגה ההונגרית לאחר 17 מחזורים. טדסה עצמו כבר הגיע לסיכום עם סכנין שהוא משלם משכורת וחצי שלו ומשוחרר מהקבוצה. המשמעות היא שהקשר בכל מקרה עוזב את הקבוצה.
העונה רשם טדסה 13 הופעות במדי סכנין בליגה כשהוא רשם שער ובישול, ובשני המשחקים האחרונים היה על הספסל ולא שותף בכלל.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
במידה ויעבור לראשונה לקבוצה מחוץ לישראל, לטדסה זאת תהיה התחנה השמינית בקריירה אחרי הפועל חדרה, הפועל הרצליה, מ.ס. טירה, הפועל באקה אל גרבייה, מכבי בני ריינה, עירוני טבריה ובני סכנין.


