ההודעה המטלטלת של בית"ר ירושלים על החתמתו של עומר אצילי הדהימה את הכדורגל הישראלי. שחקן הכנף כבר הודיע שהוא סיכם במכבי חיפה, אך בסופו של דבר ביצע פניית פרסה והחליט להצטרף לבית"ר ירושלים בחוזה לשנתיים וחצי. בתוכנית הספורט של 103fm, התייחס שחקן העבר ופרשן ספורט1 בהווה, גילי ורמוט, להחלטה של אצילי והמשמעות על בית"ר ומירוץ האליפות בליגת העל.
"קיבלתי בבת אחת את ההודעות וביררתי קודם שזה לא האחד באפריל, במיוחד כשידעתי באופן אישי שהוא מעדיף את מכבי חיפה, ולכן מאוד הופתעתי", אמר ורמוט. "הוא יכול להוסיף ואני בטוח שיוסיף לבית"ר, רק הטירוף שהוא יביא מהקהל. האם הוא יהפוך אותה למועמדת יותר רצינית לאליפות? לדעתי ממש לא. בית"ר צריכה בלם, מגנים, היא עמוסה בעמדות האלה. שחקן ברמה שלו אין לה, אבל היא צריכה חיזוק בעמדות אחרות".
עוד אמר ורמוט על החתימה המפתיעה: "מקצועית אצילי משחק בכנף ימין, זה יכול לבוא על חשבון טימו מוזי, פטריק טוומאסי וסילבה קאני, כל אחד מהם יכול להיפגע. בסוף יהיה שם עומס על העמדה. אם ההגעה של אצילי תגרום להוריד מהכוח של ירדן שועה במועדון או לעזוב בינואר, גם אלמוג כהן וגם ברק יצחקי לא יזילו דמעה".
האזינו לגילי ורמוט בתוכנית הספורט של 103fm
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
ורמוט הוסיף: "אצילי זה שחקן שבכל הגדולות פחות חיפשו בעמדה הזאת, אבל ברגע שהוא על המדף אתה לא יכול לוותר עליו. אם בית"ר תסיים רביעית העונה, זאת תהיה הצלחה של ברק יצחקי. אצילי זה מרים את הציפיות לקהל, לתקשורת ולברק אברמוב".