מכבי נתניה בתחושה שאפשר היה להוציא יותר מהמשחק אמש (שבת) נגד מכבי חיפה, שהסתיים בהפסד 2:1. נתניה הציגה את אחד ממשחקיה הטובים מאז מונה יוסי אבוקסיס למאמן, אך שער של איגור זלאטנוביץ' בפנדל לא הספיק מול שערים של דין דוד ודיא סבע.
לאורך דקות ארוכות נראתה נתניה ממושמעת טקטית בחלק ההגנתי, כשלקבוצה גם היו מספר מצבי הבקעה טובים מאוד בעיקר של עוז בילו, שלא תורגמו לשערים. אבוקסיס שוחח עם שחקניו בסיום, החמיא להם ואמר שהוא גאה במאמצים שהשקיעו על הדשא.
"היינו שווים לפחות נקודה וחבל שלא ידענו לנצל את המצבים שהגענו אליהם", אמר גורם במועדון בסיום. "יוסי אבוקסיס הגיע עם תכנית משחק מסודרת שכמעט עבדה בצורה מושלמת ורק היה חסר עוד גול כדי לצאת עם חיוך. זה משחק שנותן הרבה אופטימיות לקראת ההמשך. נתניה עוד תיקח הרבה נקודות העונה".
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון
רגיל (7) 258
19:30

טוטנהאם

ליברפול
המשחק המרכזי של המחזור. ליברפול מגיעה כפייבוריטית בזכות כושר התקפי עדיף, בעוד טוטנהאם תנסה לנצל את הביתיות והמהירות של שחקני האגף כדי להפתיע במתפרצות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
בצוות המקצועי ממשיכים בחיפושים אחר בלם וקשר אחורי זרים, למרות השיפור שמציג מוחמד ג'טיי במשחקים האחרונים. הקשר ז'אניו ביקל החלים מהפציעה אולם לא נכלל אמש בסגל והדעות לגביו חלוקות, כך שגם הוא מועמד להחלפה בינואר. מאור לוי, פרדי ורגאס והריברטו טבארש המשיכו לקבל קרדיט בהרכב הפותח של אבוקסיס ונראה שהמאמן מתחיל להיסגר על מרבית ה-11 הקבועים שלו.


