שחקן הפועל חדרה, דיא לבאבידי, עבר הלילה (בין שבת לראשון) סדרת בדיקות וטיפולים בבית החולים, שם התברר שהוא סובל משבר באף. לבאבידי נפגע בצורה חמורה אחרי ניסיון מספרת של סמבה דיאלו מהפועל ירושלים במשחק אתמול ובבית החולים נזקק גם ל-13 תפרים בגלל חתך עמוק מעל הגבה. דיאלו שבעט בעוצמה בפניו של מגן חדרה, הורחק אחרי התערבות VAR.
בחדרה הביעו אכזבה גדולה מכך שלא ניצחו במשחק ונאלצו להסתפק ב-1:1 אחרי שאיבדו יתרון. זו הפעם השלישית העונה שחדרה לא מצליחה לגבור על קבוצה שנשארת ב-10 שחקנים. "חסרה לנו איכות בחלק הקדמי כדי להרוג משחקים שאנחנו מובילים בהם ולא יודעים לנצח אותם", אמר גורם במועדון.
בחדרה ממתינים לפתיחת חלון ההעברות בינואר וינסו להתחזק בשחקן או שניים לחלק הקדמי. בנוסף מחפשים בצוות המקצועי גם מגן ימני ואולי עוד קשר.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
בסוף השבוע הקרוב חדרה תתארח אצל הפועל בית שאן בגביע המדינה ולאחר מכן תפגוש את מכבי פתח תקוה למשחק תחתית חשוב.


