תומר יוספי ימריא מחר (ראשון) בבוקר לאוקראינה על מנת לחתום בפוליסיה ז'יטומיר. הקשר יטוס בלווית הוריו וסוכנו עידן בן אבו ומצפה להם מסע לא קצר: אחרי נחיתה בוורשה, הם ייצאו בנסיעה ארוכה לז'יטומיר, כשהם חוצים את הגבול בין פולין לאוקראינה.
העסקה בין ז'יטומיר להפועל באר שבע סוכמה סופית אתמול והיא תהפוך רשמית אחרי שיוספי יתרשם מהעיר והקבוצה ויחתום על חוזה לשלוש שנים וחצי. מוליכת ליגת העל תקבל תמורתו כ-1.5 מיליון שקל. כזכור, יוספי לא רצה להאריך חוזה בהפועל באר שבע והעדיף לפרוש מהמשא ומתן כדי לחתום בקבוצה בחו"ל. מבחינתו, הליגה באוקראינה זה המקום הנכון למעבר מישראל ואם יצליח שם, כפי שהצליח בהפועל חיפה, ייפתחו בפניו בעתיד אופציות נוספות. יוספי ירוויח בקבוצתו החדשה פי שניים ממה שהוצע לו בהפועל באר שבע.
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
יוספי לא נכלל היום בסגל למשחק מול בני סכנין. אם הכל יילך כשורה והוא יחתום ביום שני, ישוב הקשר ארצה ביום שלישי ויתאחד שוב עם הקבוצה במחנה אימונים שמתוכנן לה בתחילת חודש ינואר בטורקיה. חלון ההעברות באוקראינה ייפתח רק בעוד כחודש ושבוע, כך שיש עוד זמן עד שיוספי יתחיל לשחק בשורות פוליסיה ז'יטומיר.