רמת השרון המשיכה היום (שישי) את המומנטום שלה בליגה הלאומית עם 1:3 גדול על כפר שלם המוליכה. מי שגנב את ההצגה היה אורי עזו, שצמד גדול שלו במחצית הראשונה סידר לקבוצתו את הניצחון.
עזו חתם במכבי תל אביב על חוזה חדש בקיץ לחמש שנים, כך שאחרי חצי העונה הזו נותרו לו בהסכם ארבע שנים וחצי. למכבי תל אביב יש אפשרות להחזיר אליה בינואר את השחקנים המושאלים ובוודאי כשמדובר בקבוצה כמו הפועל ניר רמת השרון, עימה יש למכבי תל אביב קשר מיוחד כמו עם קבוצת בת.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
עזו התייחס לאחר המשחק לאפשרות שיעבור למכבי תל אביב בינואר: "אני מאמין בעצמי ומקווה שבקרוב נראה את כל ההצעות שעל השולחן. אני סומך על עצמי שאביא את היכולת שלי גם בלאומית וגם בליגת העל. אתה יכול לבוא למכבי תל אביב ודברים יסתדרו, וזה יכול לא לעבוד. מה שאני מרגיש ושואף זה להיות בקבוצה הבוגרת של מכבי תל אביב כבר מינואר. לא מסתיר את זה. גדלתי שם, השאיפה שלי היא להגיע לבוגרים. השאיפה שלי שזה יקרה כמה שיותר מהר".
"זאת עונה ראשונה שלי בבוגרים, אז החלפת מאמן באמצע העונה זה משהו שאני חווה פעם ראשונה. ליאור ראובן בא עם דרישות חדשות. גם עם הוכנבוים היתה לי תקופה טובה. מקווה להמשיך ככה".
"מי נמצא איתי בקשר ממכבי תל אביב? אין מישהו כזה. זה מתנהל ברמת הסוכנים. אני משחק ברמת השרון, אני עדיין לא במכבי תל אביב. יש איש קשר שאחראי על המושאלים שקוראים לו ישראל קקון. הוא הכתובת. ברמה האישית, אני לא בקשר עם הדרגות הגבוהות יותר".
על היכולת האישית שלו: "תמיד ידעתי להביא את היכולת, אבל עכשיו שאתה נותן גולים ומספרים, אז יותר קל לשים לב אליך. לא רוצה לדבר על שחקנים אחרים. אם מכבי תל אביב יחשבו שאני יכול לתת להם יותר, מה טוב. אני מאוד מאמין בעצמי".
על ערן זהבי: "הוא אחד השחקנים הגדולים שהיו פה, אז כל מילה שלו תתרום לי. קיבלתי ממנו טיפים, ערן הנחה אותי לבעוט כמה שיותר ולאיים ולהעז".