דור תורג'מן לא יחמיץ את גמר גביע הטוטו בעוד שבוע מול מכבי חיפה, גם אם יקבל בשבת הקרובה כרטיס צהוב מול מכבי פתח תקוה. לחלוץ מכבי תל אביב ארבעה כרטיסים צהובים, אחרי שספג צהוב במשחק מול הפועל ירושלים שלשום, אבל צהוב חמישי בליגה לא יתפוס לגמר גביע הטוטו ולכן הוא יהיה מוגן מהרחקה אוטומטית.
צהוב חמישי מול מכבי פתח תקוה יוביל להרחקה רק ממשחק גביע המדינה מול הפועל ירושלים, כמה ימים אחרי גמר גביע הטוטו. מה שכמובן יכול למנוע היעדרות מגמר גביע הטוטו זה רק כרטיס אדום בשבת. אגב על פי התקנה החדשה של ההתאחדות לכדורגל צהוב חמישי לא מונע השתתפות גם בגמר גביע המדינה במידה שמדובר במשחק האחרון של העונה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
מי שייעדר השבת ממשחקה של מכבי תל אביב מול מכבי פתח תקוה בגלל צהובים, זה שגיב יחזקאל, שספג את החמישי שלו שלשום מול הפועל ירושלים.


