בצל המאמצים להחזרתו של עומר אצילי לקבוצה בחלון ינואר, מכבי חיפה עוסקת בימים האחרונים גם באירועים שהתרחשו לאחר המשחק נגד עירוני טבריה באצטדיון גרין. כזכור בתיעודים שעלו בשעות שאחרי המשחק, נראו שוטרים ומאבטחים תוקפים באלימות אוהדים של מכבי חיפה - מה שהעלה שוב לסדר היום את הברוטליות בה נוהגת המשטרה באוהדי הכדורגל לעתים קרובות מדי.
היום (שלישי), שלושה ימים אחרי האירועים, פרסמה מכבי חיפה הודעת גינוי.
"לצערנו, כולנו ראינו את התמונות הקשות והסרטונים הלא פשוטים לצפייה מהמשחק שנערך במוצאי שבת בנוף הגליל, בהם שוטרים מכים אוהדים שלנו באלימות שאינה מקובלת", נכתב. "מועדון הכדורגל מכבי חיפה מגנה בכל תוקף את ההתנהגות האלימה הזו וקורא למיצוי הדין עם אותם שוטרים שלוקחים את החוק לידיים ונוקטים באלימות".
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
לסיכום נמסר: "אנו מעריכים מאוד ומודעים לעבודה הלא פשוטה והחשובה אותה מבצעים יום-יום שוטרי משטרת ישראל בימים כה מורכבים וקשים אך יחד עם זאת לא נקבל אלימות כזו כלפי קהל אוהדינ".