הדיווחים על התעניינות כביכול של סאות'המפטון בקינגס קאנגווה, לא פסחו על התקשורת הסרבית שרותמת את העגלה לפני הסוסים עם הכרזות בסגנון: "הכוכב האדום הולכת לקבל מזוודות של כסף!".
קאנגווה ששיחק בעבר בקבוצת הנוער של הפועל באר שבע, חזר לבירת הנגב בקיץ אחרי שמוליכת הטבלה שילמה לכוכב האדום בלגרד כ-700 אלף יורו. בתקשורת הסרבית מספרים שהאלופה המקומית גם תקבל 25 אחוזים מהמכירה הבאה של הזמבי וב-INFORMER כתבו ש"הוא יהיה התרנגולת מטילת ביצי הזהב של האדומים-לבנים".
ב-hotsport הוסיפו: "הכנסה בלתי צפויה לכוכב האדום. שחקן העבר של הקבוצה עשוי להוביל להכנסה רצינית אחרי שסאות'המפטון התחילה לגלות בו עניין רציני. ההופעות שלו עוררו עניין במועדונים נוספים מאירופה. ההנהלה עוקבת בעניין אחר ההתפתחויות".
רגיל (4) 113
19:00

בני יהודה תל אביב

מ.ס קרית ים
בני יהודה לא באה למשחק הזה בשיא הכושר שלה בעוד קרית ים מציגה יכולת טובה יותר עד כה. עם זאת, בני יהודה מועדון מנוסה יותר שלא יוותר בקלות על אף תואר. הכתומים ינצחו ויניפו את גביע הטוטו של הלאומית
יתרון (4) 236
21:15

פנאתינאיקוס

ליון-וילרבאן
(15+)
וילרבאן אמנם אנדרדוג מובהק אבל בשבוע כפול היא יכולה למצוא את הדרך לעמוד כאן בליין הגבוה. וילרבאן עם הליין
יתרון (4) 255
21:30

ולנסיה

הפועל תל אביב
אחרי ההפסד בדרבי, יש להפועל תל אביב משחק מאוד קשה מול ולנסיה שתחפש נקמה אחרי ההפסד בחצי גמר היורוקאפ. ולנסיה קבוצה טובה ובביתה מועמדת לנצח.
יתרון (4) 280
21:45

פאריס באסקטבול

באסקוניה
(5+)
באסקוניה נחשבת לאחת החלשות, אך גם אחת המנוסות במפעל. פאריס מגלה חוסר יציבות וזה בהחלט ישחק לרעתה. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
קאנגווה בן ה-25 משמש בורג מרכזי בספרינט של הפועל באר שבע בפסגת הטבלה בשבועות האחרונים. הזמבי כבש 5 שערים ובישל 5 נוספים, מציג יכולת גבוהה מאוד במרכז המגרש והוכיח שהוא מגיע למאני טיים עם הופעות איכותיות במשחקי הצמרת נגד מכבי חיפה ובית"ר ירושלים.
אחרי שסיים את דרכו בנוער של הפועל באר שבע, קאנגווה חזר לזמביה ובהמשך נמכר לארסנל טולה הרוסית. הכוכב האדום רכשה אותו תמורת 1.5 מיליון יורו בקיץ 2022 ולפני שהגיע לבאר שבע, הוא העביר כמה חודשי השאלה בקורטרייק הבלגית.