הדיווחים על התעניינות כביכול של סאות'המפטון בקינגס קאנגווה, לא פסחו על התקשורת הסרבית שרותמת את העגלה לפני הסוסים עם הכרזות בסגנון: "הכוכב האדום הולכת לקבל מזוודות של כסף!".
קאנגווה ששיחק בעבר בקבוצת הנוער של הפועל באר שבע, חזר לבירת הנגב בקיץ אחרי שמוליכת הטבלה שילמה לכוכב האדום בלגרד כ-700 אלף יורו. בתקשורת הסרבית מספרים שהאלופה המקומית גם תקבל 25 אחוזים מהמכירה הבאה של הזמבי וב-INFORMER כתבו ש"הוא יהיה התרנגולת מטילת ביצי הזהב של האדומים-לבנים".
ב-hotsport הוסיפו: "הכנסה בלתי צפויה לכוכב האדום. שחקן העבר של הקבוצה עשוי להוביל להכנסה רצינית אחרי שסאות'המפטון התחילה לגלות בו עניין רציני. ההופעות שלו עוררו עניין במועדונים נוספים מאירופה. ההנהלה עוקבת בעניין אחר ההתפתחויות".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
רגיל (6) 256
21:45

פיזה

קרמונזה
המארחת מחפשת ניצחון ראשון העונה אחרי עשרה משחקים ללא ניצחון בהם סיימה שש פעמים בתיקו. נגד קרמונזה, שעלתה יחד איתה מהסרייה ב', זו הזדמנות שלפיזה אסור לפספס, במיוחד בבית
קאנגווה בן ה-25 משמש בורג מרכזי בספרינט של הפועל באר שבע בפסגת הטבלה בשבועות האחרונים. הזמבי כבש 5 שערים ובישל 5 נוספים, מציג יכולת גבוהה מאוד במרכז המגרש והוכיח שהוא מגיע למאני טיים עם הופעות איכותיות במשחקי הצמרת נגד מכבי חיפה ובית"ר ירושלים.
אחרי שסיים את דרכו בנוער של הפועל באר שבע, קאנגווה חזר לזמביה ובהמשך נמכר לארסנל טולה הרוסית. הכוכב האדום רכשה אותו תמורת 1.5 מיליון יורו בקיץ 2022 ולפני שהגיע לבאר שבע, הוא העביר כמה חודשי השאלה בקורטרייק הבלגית.


