מכה נוספת למ.ס. אשדוד: המגן השמאלי שחר רוזן, שפתח נגד בית"ר ירושלים ביום שבת והוחלף כבר בדקה ה-12 בגלל פציעה בשריר הירך האחורי, סובל מקרע של 8 סנטימטרים וייעדר כחודש.
רוזן נכנס באחרונה לכושר טוב ובקבוצה בנו עליו בעמדת המגן השמאלי, אבל חוסר המזל הותיר אותו בחוץ לתקופה הקרובה. מונטרי קמאהני החליף את רוזן נגד בית"ר ירושלים, אבל לא בטוח שהוא יפתח במשחק נגד עירוני קרית שמונה בגלל שהמאמן אלי לוי שוקל להרכיב את אילי טמם בעמדה הזו. באשדוד היו מרוצים מאוד מההופעה של טמם דווקא בקישור ונראה שהוא הבטיח את מקומו בהרכב, אם כי לא ברור באיזו עמדה.
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין
טימותי אוואני ואבנעזר ממאטה ימשיכו להיעדר גם מהמשחק נגד קרית שמונה ביום ראשון, ובקבוצה מקווים שעמנואל אג'יי יחזור בקרוב.
באשדוד חוששים לקראת ההעמדה לדין של אריאל הרוש מחר. כזכור, תובע ההתאחדות, עו"ד גלעד ברגמן, ביקש עונש הרחקה מ-3 משחקים בפועל בעקבות האירועים בתום המשחק ביום שבת. שוער המשנה, סהר חסון, כבר בכוננות לעמוד בשער במקומו.