תובע ההתאחדות לכדורגל החליט להעמיד היום (שני) את בית"ר ירושלים לדין משמעתי בגין התפרעות אוהדים, התפרצות לשדה המשחק ופגיעה על ידי אוהדים. מ.ס. אשדוד תעמוד לדין בגין התנהגות בלתי הולמת, התפרצות לשדה המשחק, אי קיום חובות הקבוצה הביתית ועבירה על חוקת תקנוני הוראה של ההתאחדות, בעוד אריאל הרוש שהתעמת עם אוהדי הקבוצה האורחת יעמוד לדין בגין התנהגות בלתי הולמת. הדיונים בנוגע למשחק הסוער יתקיימו ביום רביעי הקרוב בשעה 17:00 ברמת גן.
יתרון (1) 30
13:30

מילאן

ורונה
(1+)
הנה סקירה קצרה והערכות למשחקי הסרייה א' שייערכו ביום ראשון, ה-28 בדצמבר 2025: מילאן - ורונה הרוסונרי מארחים בסן סירו ומחפשים להישאר במרוץ לאליפות מול קבוצה שבדרך כלל מתקשה מאוד במשחקי חוץ . פערי האיכות בקישור ובהתקפה של מילאן צפויים להפוך את זה למשחק חד-צדדי.
רגיל (1) 131
16:00

סנדרלנד

לידס
סנדרלנד עדיין ללא הפסד ביתי העונה, בעוד לידס ניצחה רק פעם אחת בחוץ עד כה. סנדרלנד יותר יציבה בבית, ובסך הכל בכושר לא רע במשחקים האחרונים ותנצח כאן
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה עדיין לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה כל איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך הדרך. ניצחון לאורחת
בדו"ח השיפוט, בו צוינו שלל אירועים, כללו בין היתר גם את כניסתו של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר ליציעים במחצית השנייה: "השכר הוכנס דרך כר הדשא ולאחר שחצה את כר הדשא ממערב למזרח השער הצפוני, נעמד ליד ספסל הקבוצה האורחת יחד עם פמלייתו וכוח השיטור למספר דקות. לאחר שציינתי את העניין בפני מתאמת האירוע, היא העירה אישית לשר וביקשה ממנו לרדת מכר הדשא. השר נותר באיזור הסטרילי מאחורי ספסל הקבוצה האורחת לעוד מספר דקות".


