תובע ההתאחדות לכדורגל החליט להעמיד היום (שני) את בית"ר ירושלים לדין משמעתי בגין התפרעות אוהדים, התפרצות לשדה המשחק ופגיעה על ידי אוהדים. מ.ס. אשדוד תעמוד לדין בגין התנהגות בלתי הולמת, התפרצות לשדה המשחק, אי קיום חובות הקבוצה הביתית ועבירה על חוקת תקנוני הוראה של ההתאחדות, בעוד אריאל הרוש שהתעמת עם אוהדי הקבוצה האורחת יעמוד לדין בגין התנהגות בלתי הולמת. הדיונים בנוגע למשחק הסוער יתקיימו ביום רביעי הקרוב בשעה 17:00 ברמת גן.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
בדו"ח השיפוט, בו צוינו שלל אירועים, כללו בין היתר גם את כניסתו של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר ליציעים במחצית השנייה: "השכר הוכנס דרך כר הדשא ולאחר שחצה את כר הדשא ממערב למזרח השער הצפוני, נעמד ליד ספסל הקבוצה האורחת יחד עם פמלייתו וכוח השיטור למספר דקות. לאחר שציינתי את העניין בפני מתאמת האירוע, היא העירה אישית לשר וביקשה ממנו לרדת מכר הדשא. השר נותר באיזור הסטרילי מאחורי ספסל הקבוצה האורחת לעוד מספר דקות".


