בברזיל עוקבים אחר הפריצה המרשימה של ווסלי פטאצ'י בשבועות האחרונים, ולא יכולים שלא להיות מופתעים. שחקן הכנף בן ה-20 נכנס לעניינים עם שלושה בישולים ושני שערים בחמשת המשחקים האחרונים של מכבי תל אביב, ואמש (חמישי) המשיך להצטיין עם שני בישולים בניצחון 1:2 על ריגה, ששמר את הצהובים בתמונת ההעפלה לשלב הבא בליגה האירופית. 
לפטאצ'י יש כבר שלושה בישולים בליגה האירופית העונה, והוא ניצב רק מאחורי ריאן שרקי מליון (ארבעה בישולים) ודריס מרטנס מגלאטסראיי (חמישה) בטבלה של המפעל. בברזיל כאמור לא ציפו מפטאצ'י ליכולת הזו, לאור התפוקה הדלה שלו בקבוצת הבוגרים של סנטוס ממנה נמכר למכבי תל אביב. 
"פטאצ'י נראה מצוין במכבי תל אביב", כתבו בעמוד הטוויטר "Futbeloiros" בו עוקבים אחר ליגיונרים ברזילאים ברחבי אירופה. העיתונאי ארתור הנריקה כתב: "פטאצ'י הפך פתאום לאחד השחקנים הטובים בליגה האירופית. הוא הכוכב של מכבי תל אביב. ביטחון זה לפעמים הכל בכדורגל". לדבריו של הנריקה, "אני מאמין שתוך חצי שנה פטאצ'י יימכר לאחת מחמש הליגות הטובות באירופה". 
אוהד אחר של סנטוס העלה צילום מסך עם המספרים של פטאצ'י לאחרונה וכתב: "פטאצ'י הפך למסי של הכדורגל הישראלי".
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בסך הכל, עומד פטאצ'י על מאזן של שלושה שערים ושלושה בישולים ב-17 הופעות במדי מכבי תל אביב העונה. אחרי פתיחה פושרת, נראה שהסבלנות של מכבי תל אביב וז'ארקו לאזטיץ' מתחילה להשתלם.



