מכבי תל אביב פספסה הזדמנות לחזור לראשות הטבלה בעקבות המעידה המיותרת מבחינתה ב-2:2 הביתי נגד נועלת הטבלה הפועל חדרה. מחר (ראשון, 20:15, ספורט4) תנסה האלופה לשוב למסלול הניצחונות בליגת העל כשתתארח אצל הפועל חיפה, והיום המאמן ז'ארקו לאזטיץ' דיבר לקראת המשחק במסגרת המחזור ה-13 שינעל את הסיבוב הראשון.
תחילה התייחס לאזטיץ' לתיקו ביום חמישי: "השחקנים שלי ניסו לכבוש עוד שערים, חדרה כבשה את הראשון שלה בבעיטה הראשונה לשער. זה קורה בכדורגל. במחצית השנייה היו לנו הזדמנויות מעולות שפספסנו במסירה האחרונה. לא זלזלנו, היינו צריכים להיות יותר טובים בהגנה, במיוחד במשחק כזה. היינו קצת רכים וחסרי אנרגיה. עם הכדור היינו בסדר, לא קל ליצור מצבים כשהיריבה עם שמונה-תשעה שחקנים צמודים לרחבה שלה. בהגנה היינו צריכים להגיב יותר טוב למתפרצות שלהם. שמטנו כמה נקודות וגם ניצחנו קבוצות טובות. ברור שזה לא בסדר מבחינתי אם אנחנו לא מנצחים".
יתרון (2) 346
03:00

ממפיס גריזליס
(4.5+)

דטרויט פיסטונס
ממפיס בהתרסקות והכוכב שלה, ג'ה מוראנט, מאוכזב ואף הושעה השבוע. דטרויט אחרי שני ניצחונות והיא אמורה לנצל את המצב כדי לנצח
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
לקראת הפועל חיפה שתגיע אחרי 0:2 על בני סכנין, מאמן מכבי תל אביב אמר: "מבחינתי, כמו לפני כל משחק, הסיכויים הם 50:50. הם ניצחו את המשחק האחרון, יש להם עוד יומיים להכנה וזה חשוב, אבל אנחנו נהיה מוכנים. יש לנו מוטיבציה ואני מאמין שיהיה קל להכין את הקבוצה למשחק כזה".
על האפשרות שיבצע רוטציה: "בכל משחק אנחנו משנים בהתאם ליריבה והמצב של השחקנים, ונמשיך בכך כי זה הכרחי. אי אפשר לשחק עם 11-12 שחקנים כל העונה. יש לנו משחק כל שלושה ימים ואני צריך להשתמש בכל הסגל שלי".
בהמשך לדרמת ה-VAR בדקות הסיום נגד חדרה, לאזטיץ' העדיף לא להרחיב בנושא השיפוט: "אני לא האדם המתאים להתלונן על שופטים. יש הרבה החלטות קטנות שאני לא מבין".
לסיום, הסרבי התייחס לערן זהבי שחזר להבקיע במשחק האחרון: "ערן הוא תמיד חלק מהסגל, כולם שמחים שהוא כבש ואני מאמין ומקווה שזה ימשיך"


