סאגת תומר יוספי שמלווה את הפועל באר שבע עוד מהקיץ, לקראת פיצוץ. אחד הקשרים המצטיינים בליגת העל בעונה שעברה מסיים את חוזהו בקיץ הקרוב ויוכל כבר ב-1 בינואר לנהל מו"מ עם כל קבוצה בארץ ובחו"ל לקראת העונה הבאה. נכון לרגע זה, השיחות בין הצדדים תקועות וכפי שזה נראה ייפרדו הצדדים בקיץ הקרוב או בחלון ההעברות של ינואר.
למרות שיחות ממושכות שהתקיימו עמו, השחקן הודיע היום למועדון באמצעות סוכנו עידן בן אבו שהוא לא מעוניין להאריך את חוזהו בהפועל באר שבע. למועדון נשלחה היום (שלישי) הצעה מקבוצה אוקראינית בסכום של 150 אלף יורו כדי לשחרר את יוספי בחודש הבא.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
כעת, יהיה מעניין לראות איך הצדדים יתנהלו, כאשר מאמן הקבוצה רן קוז'וך מחזיק מאוד מיוספי ורואה בו כאחד העוגנים החשובים בקבוצה. ייתכן מאוד שזה אף ישפיע על כך שהשחקן לא ייכלל בסגל הקבוצה למשחקים.



